ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

Silver Alert: Χάθηκε ο Καμμένος!

Μια βαθιά ανησυχία μας διακατέχει. Εδώ και μερικές ημέρες, η αλήθεια είναι από τις 12 Ιουλίου, έχει χαθεί ένα τεράστιο πολιτικό κεφάλαιο για τη χώρα.
Δεν εμφανίζεται πουθενά ένας μέγιστος πολιτικός που έλαμψε τα τελευταία χρόνια και μόνο μ’ αυτόν θα μπορούσε να συγκριθεί ο Κων. Καραμανλής, τον οποίο επικαλείται μάλιστα συνεχώς.
Αισθανόμαστε μια απώλεια που δεν τον βλέπουμε, πήραμε τις αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής, πήραμε το Χαμόγελο του Παιδιού, τις Εξαφανίσεις της Ελληνικής Αστυνομίας και τον Ερυθρό Σταυρό αλλά δεν υπάρχει πουθενά. Σα να άνοιξε η γη και τον κατάπιε και η Ελλάδα έμεινε ορφανή. Κυρίως ο αντιμνημονιακός αγώνας του έμεινε στη μέση τώρα που το τρίτο Μνημόνιο είναι γεγονός.
Να παρέδωσε τα φισεκλίκια; Να πήγε εξορία για να ξεχάσει τον πόνο του; Να χάθηκε στους αυγουστιάτικους δρόμους ή να πήρε το βαπόρι για άλλες πολιτείες; Τι να έγινε ένας πολιτικός γίγαντας που είναι και κολλητός του Αλέξη, κάτι που τον κάνει διπλά σημαντικό για τη χώρα;
Για ποιον μιλάμε; Μα για τον τεράστιο Πάνο Καμμένο που γιορτάζει κιόλας αλλά σίγουρα δεν θα είναι η γιορτή που περίμενε. Του… τορπίλησαν την προσωπική του «Έλλη» οι κακοί ξένοι, βούλιαξε στα μνημονιακά νερά της κυβέρνησης που στήριξε. Χάθηκε κι ο ίδιος στην παπαρολογία των ψεκασμένων που τόσα χρόνια πούλησαν τον «αγώνα» τους, έκαναν καριέρες, κάποιοι περιουσίες, άλλοι έγιναν μέχρι και υπουργοί αλλά δεν έβγαλαν ούτε ένα δελτίο τύπου (Χαϊκάλης π.χ.).
Και τώρα που το μνημόνιο εγκρίθηκε και ξεκινά το δρόμο του στη νέα Ελλάδα που έκτισαν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, όλοι αυτοί έχουν εξαφανιστεί, προεξάρχοντος του αρχηγού τους. Μα που πήγε ο Πάνος; Πήρε τον Ηλιάτορα και αρμενίζει στα ήρεμα νερά του Αιγαίου; Ανησυχούμε γιατί είναι και υπουργός Άμυνας. Να κάνει κανένα ντου το κύμα μεταναστών της Ζωής κι εμείς να ψάχνουμε τον «αρχιστράτηγο»;
Πιθανότατα, μετά την ψήφιση του Μνημονίου την περασμένη Παρασκευή ο σύντροφος Καμμένος μετά του Αλέξη να πνίγουν τον πόνο τους στα μπυρόνια και να σκέφτονται πώς θα διασώσει ο δεύτερος τον πρώτο. Άλλωστε του το χρωστάει, μια θεσούλα στον αριστερό παράδεισο του ψηφοδελτίου Επικρατείας την κέρδισε με το σπαθί του ο Καμμένος. Αλλά θα έχει πλάκα να δούμε τι λέει πλέον αυτός που κοίταζε τους «μνημονιακούς» βουλευτές και τους έλεγε υποτιμητικά «στα τέσσερα».
Απλά να του θυμίσουμε τι έλεγε το προηγούμενο διάστημα γιατί απλά έχει πάθει βέρτιγκο στις θάλασσες που αρμενίζει. Και να τα θυμίσουμε στους ψεκασμένους που ψήφισαν ΑΝΕΛ και σε όσους ετοιμάζονται να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ για άλλη μια φορά. Ο καθένας κρίνεται από την Ιστορία, οι πραγματικοί προδότες της χώρας θα αποδειχθούν πολύ σύντομα.
14 Μαίου λέει ο Π. Καμμένος: «Σας διαβεβαιώνω ότι αυτή η κυβέρνηση δεν πρόκειται να υπογράψει μνημόνιο. Αυτό σας το λέω εκ μέρους του συνόλου της κυβερνήσεως». «Εάν νομίζουν ότι θα εξευτελίσουν –όχι την κυβέρνηση, αλλά- τον ελληνικό λαό, κάνουν λάθος. Κάνουν λάθος αν νομίζουν ότι αυτή η κυβέρνηση θα γονατίσει και θα πάει σε εκλογές».
Στις 9 Ιουλίου λέει: Το θέμα είναι να φύγουμε από αυτό το αδιέξοδο, όχι να μας δώσουν εν είδει εμπόρου ναρκωτικών προς ναρκομανή μια δόση για να τη βγάλουμε λίγους μήνες ακόμα. Τέτοιου είδους πρόγραμμα εγώ δεν υπογράφω. Το 62% του ελληνικού λαού ψήφισε όχι επειδή θέλει το τέρμα αυτής της πολιτικής. Αν με αυτή τη συμφωνία, μνημόνιο, όπως θέλετε να το πείτε, πάμε πάλι σε μία υφεσιακή περίοδο, δεν πρόκειται να συμφωνήσει ούτε η Βουλή ούτε ο λαός».
Στις 7 Ιουνίου τονίζει: Ο ελληνικός λαός ενωμένος θα ξαναπεί όταν χρειαστεί το μεγάλο όχι. Η Κυβέρνηση, έχει φτάσει στα όρια της λαϊκής εντολής με την λύση που έχει προτείνει προς τους δανειστές. Αυτή είναι η τελευταία μας λέξη. Εάν θα το κάνουν Κούγκι θα το κάνουν με δική τους ευθύνη.
Εμείς δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω ούτε χιλιοστό και καλώ το σύνολο του ελληνικού λαού ανεξαρτήτως πολιτικών επιλογών να είμαστε μαζί σε αυτή την τεράστιας εθνικής σημασίας στιγμή», κατέληξε στη δήλωσή του ο κ. Καμμένος.




antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου