ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Έπιασαν γνωστό προπονητή της Πάτρας για υπόθεση ληστείας!






Γνωστός Πατρινός αθλητής- προπονητής, ο οποίος διατηρεί
Σχολή εκγύμνασης και Ακαδημία στην Πάτρα και που κατέχει εξέχουσα θέση σε εθνικές ομάδες του αθλήματος του, φέρεται να έχει συληφθεί από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών ως εμπλεκόμενος στην υπόθεση της ληστείας σε βάρος του 65χρονου τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Τρίτης στην Πάτρα.


Οι ληστές μπήκαν στο σπίτι του στην ευρύτερη περιοχή του Ιερού Ναού του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα φορώντας κουκούλες.
Σύμφωνα με το tempo24.gr ο 47χρονος φέρεται να συνεργάστηκε μαζί με τους τρεις Αλβανούς ηλικίας 51, 33 και 23 ετών, οι οποίοι και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Άσφάλειας και της Άμεσης Δράσης αντίστοιχα, ύστερα από συντονισμένες ενέργειες.

Οι δράστες, τους οποίους σύμφωνα με στοιχεία που έχουν ήδη στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί καθοδηγήθηκαν από τον γνωστό πατρινό αθλητή-γυμναστή,
πιθανότατα να μπήκαν στο σπίτι της οδού Ακτής Δυμαίων στις 2 τα ξημερώματα της Τρίτης από το μπαλκόνι, όπως είχε συμβεί και στην περίπτωση απόπειρας ληστείας την περασμένη Παρασκευή στην οδό Λόντου.

Οι νεαροί χτύπησαν το θύμα, πιθανότατα με τη χρήση σιδηρογροθιάς και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, αφού όπως γράφει το tempo24.gr ο 65χρονος αντιστάθηκε και μάλιστα στη διάρκεια της πάλης με τους ληστές τραυματίστηκε.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας και της Άμεσης Δράσης και διαπίστωσαν οτι μετά την πράξη τους οι ληστές κινήθηκαν κατά μήκος των σιδηροδρομικών γραμμών, προκειμένου να φθάσουν στο αυτοκίνητό τους που είχαν σταθμεύσει στη συμβολή των οδών Βορείου Ηπείρου και Μαιζώνος.

Οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν και στη συνέχεια κατάφεραν να συλλέξουν στποιχεία βάσει των οποίων προκύπτει οτι στην Πάτρα είχαν έρθει με την βοήθεια του 47χρονου Πατρινού, ο οποίος σύμφωνα με αστυνομικές πηγές τους καθοδήγησε και στην συγκεκριμένη ληστεία.

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν οτι έχουν καταγραφεί και μηνύματα μέσω κινητών τηλεφώνων που αποδεικνύουν την εμπλοκή του, όπως επίσης προκύπτει και από την ομολογία των τριών αλλοδαπών.

Και οι τέσσερις θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα...


Tempo24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου