ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Λουκέτο λόγω χρεών


αεροπλανο κεραυνος





Λουκέτο βάζει η
AirFastTickets -το διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο που ίδρυσε ο 30χρονος Νίκος Κοκλώνης-, λόγω χρεών σε αεροπορικές εταιρείες, ενώ οι εναπομείναντες εργαζόμενοι πραγματοποιούν επίσχεση εργασίας καθώς παραμένουν απλήρωτοι επί τρίμηνο.

Hδη και οι δύο σελίδες airfasttickets.gr και airfasttickets.com, αλλά και οι σελίδες κοινωνικής δικτύωσης έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας, ενώ ούτε τα τηλέφωνα της εταιρείας λειτουργούν.

Τα προβλήματα για την εταιρεία έγιναν γνωστά πέρυσι το καλοκαίρι, όταν η AirFastTickets δεν κατέβαλε στην ΙΑΤΑ τις εισπράξεις για πωλήσεις εισιτηρίων του πρώτου δεκαπενθημέρου του Ιουνίου, αξίας 11 εκατ. ευρώ και στη συνέχεια στο ελληνικό σύστημα εκκαθάρισης πληρωμών (BSP), ολοκληρώνοντας τη μεγαλύτερη αθέτηση πληρωμών στην τουριστική ιστορία της Ελλάδας, ύψους άνω των 45 εκατ. ευρώ.


Η ΙΑΤΑ έθεσε σε καθεστώς default την AirFastTickets σε Γερμανία και Aγγλία, με βασική παρενέργεια να της αφαιρεθεί και το δικαίωμα έκδοσης εισιτηρίων στην Eλλάδα. Πλέον η εταιρεία μπορούσε να πωλεί εισιτήρια μόνο μέσω πρακτόρων.

Η εταιρεία διέψευσε τα περί χρεοκοπίας και υποστήριξε ότι τα προβλήματα σε Γερμανία και Βρετανία δημιουργήθηκαν μετά από ασυνήθιστες για την επιχειρηματική πρακτική απαιτήσεις της IATA, για τη χορήγηση μεγάλων εγγυητικών επιστολών.



Star-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου