ΑΕΤΟΣ Grevena Γρεβενά : Λουκέτο λόγω χρεών

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ

To Φροντιστήριο των Επιτυχιών στα Γρεβενά

Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015

Λουκέτο λόγω χρεών


αεροπλανο κεραυνος

Λουκέτο βάζει η
AirFastTickets -το διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο που ίδρυσε ο 30χρονος Νίκος Κοκλώνης-, λόγω χρεών σε αεροπορικές εταιρείες, ενώ οι εναπομείναντες εργαζόμενοι πραγματοποιούν επίσχεση εργασίας καθώς παραμένουν απλήρωτοι επί τρίμηνο.

Hδη και οι δύο σελίδες airfasttickets.gr και airfasttickets.com, αλλά και οι σελίδες κοινωνικής δικτύωσης έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας, ενώ ούτε τα τηλέφωνα της εταιρείας λειτουργούν.

Τα προβλήματα για την εταιρεία έγιναν γνωστά πέρυσι το καλοκαίρι, όταν η AirFastTickets δεν κατέβαλε στην ΙΑΤΑ τις εισπράξεις για πωλήσεις εισιτηρίων του πρώτου δεκαπενθημέρου του Ιουνίου, αξίας 11 εκατ. ευρώ και στη συνέχεια στο ελληνικό σύστημα εκκαθάρισης πληρωμών (BSP), ολοκληρώνοντας τη μεγαλύτερη αθέτηση πληρωμών στην τουριστική ιστορία της Ελλάδας, ύψους άνω των 45 εκατ. ευρώ.


Η ΙΑΤΑ έθεσε σε καθεστώς default την AirFastTickets σε Γερμανία και Aγγλία, με βασική παρενέργεια να της αφαιρεθεί και το δικαίωμα έκδοσης εισιτηρίων στην Eλλάδα. Πλέον η εταιρεία μπορούσε να πωλεί εισιτήρια μόνο μέσω πρακτόρων.

Η εταιρεία διέψευσε τα περί χρεοκοπίας και υποστήριξε ότι τα προβλήματα σε Γερμανία και Βρετανία δημιουργήθηκαν μετά από ασυνήθιστες για την επιχειρηματική πρακτική απαιτήσεις της IATA, για τη χορήγηση μεγάλων εγγυητικών επιστολών.Star-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου