ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Μεϊμαράκης: Ερασιτέχνης ο Τσίπρας, δεν καταλαβαίνει τη σοβαρότητα των συνθηκών




Κατά μέτωπον επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα έκανε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, κατηγορώντας τον πρώην πρωθυπουργό ότι θέλει δεύτερη ευκαιρία «για να τα πάρει όλα»,
όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, στη συνέντευξή του στο ΣΚΑΪ τόνισε ότι η πρωθυπουργική θητεία του Αλέξη Τσίπρα χαρακτηρίστηκε από τόσα πολλά λάθη ώστε δεν ακούμε ποτέ τι έγινε σωστά, ενώ πρόσθεσε ότι ο κ. Τσίπρας ζητά δεύτερη ευκαιρία «για να τα πάρει όλα και να φύγει».

«Υποσχέθηκε 13η σύνταξη και θα πάρει και τη 12η, είπε θα καταργήσω τον ΕΝΦΙΑ και παίρνει και τα κλειδιά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μεϊμαράκης, ενώ κατήγγειλε ότι η ίδια η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προτείνει στους δανειστές την αύξηση του ΦΠΑ για την ιδιωτική εκπαίδευση στο 23%.

Μιλώντας για τη διαπραγμάτευση, ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε τον πρώην πρωθυπουργό για ερασιτεχνισμό και αδυναμία κατανόησης της σοβαρότητας των συνθηκών, όπως και ότι δεν υπολόγισε τη δύναμη των τραπεζών και των άλλων κυβερνήσεων, επιβαρύνοντας την ελληνική οικονομία και κοινωνία.

«Δηλαδή που πήγε; Στο καφενείο να πιει καφέ;» διερωτήθηκε, κάνοντας παράλληλα λόγο για νοοτροπία «χαβαλέ» και έλλειψη προετοιμασίας στις κρίσιμες επαφές με τους εταίρους, κι ενώ χάνοντας χρόνος και ευκαιρίες για την επίτευξη συμφωνίας.

Η απειρία είναι επικίνδυνη, σημείωσε ακόμη ο κ. Μεϊμαράκης, προσθέτοντας ότι ο ίδιος δεν μπορεί να εγγυηθεί τίποτα εύκολο μετά από τις εκλογές. «Ελπίζω να μην μας στοιχίσει και κανένα νησί μέχρι να μάθει ότι υπάρχουν θαλάσσια σύνορα», είπε ακόμη με νόημα, αναφερόμενος στη δήλωση του κ. Τσίπρα από τη Θεσσαλονίκη.

Ακόμη, ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε ξανά ότι θα επιδιώξει ευρείες συνεργασίες με προγραμματική βάση, που θα περιλαμβάνουν συνάντηση με τον κ. Τσίπρα και άνοιγμα στον ΣΥΡΙΖΑ. «Ο κ. Τσίπρας θα πρέπει να ανήκει στην εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης», τόνισε, αναγνωρίζοντας ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει ικανούς και σοβαρούς ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν σε μια συλλογική πολιτική προσπάθεια ανάκαμψης.

Τέλος, αναφορικά με τη σύγκρουσή του με τον Πάνο Καμμένο, ο κ. Μεϊμαράκης κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι έβαλε τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ να του επιτεθεί, δείχνοντας ασέβεια στον πολιτικό πολιτισμό.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου