ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Αν είναι δυνατόν: Γκρέμισαν το σήμα κατατεθέν της Καληράχης Γρεβενών..

Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους..
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ
Στις 15 Οκτωβρίου η εταιρία που ανέλαβε την αναμόρφωση του κέντρου της Καληράχης, προέβη σε μία άνευ προηγουμένου ζημιά για την αισθητική του χωριού μας.
Πήγε και γκρέμισε τα κολονάκια της περίφραξης του Σχολείου , και όχι όλα , μόνο στην μία πλευρά ,με αποτέλεσμα αυτό να εξοργίσει όλους τους κατοίκους του χωριού , γιατί με πολύ κόπο τα κάνανε και τα θεωρούσαν σύμβολο και ΄΄σήμα κατατεθέν΄΄ για την Καληράχη.


Η πρόχειρη δικαιολογία μας που έφεραν οι ειδικοί , είναι ότι δεν προέβλεπε το σχέδιο τα κολονάκια , λες και το σχέδιο προέβλεπε για αυτά που άφησαν. Η δικαιολογία δεν ευσταθεί , πρόκειται για καθαρή γκάφα , δεν ξέρουμε ακριβώς ποιανού , και αν δεν αποκατασταθεί η ζημιά , το έργο δεν πρόκειται να συνεχιστεί. Το έργο υποτίθεται γίνεται να ομορφύνει το κέντρο του χωριού , και όχι να το διαλύσει.
Είδη μας χάλασαν το γήπεδο μπάσκετ που έπαιζαν τα παιδιά όλη μέρα , χάλασαν το ιστορικό κιόσκι , χάλασαν την βρύση την μοναδική στο κέντρο του χωριού , χάλασαν το σιντριβάνι στην αυλή του σχολείου (υποτίθεται πως θα το ξαναφτιάξουν , αλλά ούτε σωλήνες προνόησαν να βάλουν ,ούτε τίποτε , έπρεπε πάλι εμείς να προνοήσουμε και για αυτό ) το τελευταίο όμως είναι αυτό που ξεχείλισε το ποτήρι ,ΤΕΡΜΑ δεν θα συνεχιστεί η καταστροφή .
ΤΑ ΚΟΛΟΝΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝ , ΗΤΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ, ΗΤΑΝ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ, ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ…..ΘΑ ΤΑ ΠΕΤΑΖΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ.



facebook.com

ΑΕΤΟΣ2 ΥΓ:Προβλέπεται στο σχέδιο της μελέτης ή θα γκρεμίσουν και το ίδιο το σχολείο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου