ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Η Sirina λανσάρει το πρώτο αφροδισιακό αναψυκτικό με… ανυψωτικές ιδιότητες




Σεισμό ετοιμάζεται να προκαλέσει για μία ακόμα φορά ο Δημήτρης Σειρηνάκης.
Δεν αναφερόμαστε σε κάποια καινούργια ερωτική παραγωγή της εταιρείας του, αλλά σ” ένα ποτό με… ανυψωτικές ιδιότητες!

Πρόκειται για το Sirina Erotic Energy Elixir, το οποίο απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες και θα κυκλοφορήσει στην αγορά στο πλαίσιο συνεργασίας του παραγωγού με γνωστή εταιρεία αναψυκτικών.


Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η ιδέα για τη δημιουργία του εν λόγω ποτού γεννήθηκε ξαφνικά στο μυαλό του Δημήτρη Σειρηνάκη επειδή αρκετός κόσμος, γνωστοί του αλλά και άγνωστοι που τον συναντούσαν στα μέρη που συχνάζει, ζητούσαν συχνά τις συμβουλές του σχετικά με τη διατροφή και τις συνήθειες που βελτιώνουν τις ερωτικές επιδόσεις.

Ο ίδιος λοιπόν αποφάσισε να βάλει τη σφραγίδα της εταιρείας του σε ένα φυτικό ρόφημα, το οποίο δεν θα περιέχει αλκοόλ ούτε βέβαια και κάποια φαρμακευτική ουσία, αφού κάτι τέτοιο θα απαιτούσε ειδική άδεια. Απεναντίας, η συνταγή του ερωτικού ποτού, την οποία ο παραγωγός και οι στενοί συνεργάτες του φυλάνε ως επτασφράγιστο μυστικό, περιλαμβάνει ως επί το πλείστον βότανα, ορισμένα εκ των οποίων είναι αφροδισιακά, με αποτέλεσμα να αυξάνουν τη διάθεση για σεξ!

Το Sirina Erotix Energy Elixir θα παρασκευαστεί στην Ελλάδα, θα διανεμηθεί σε περίπτερα και άλλα καταστήματα και η γεύση του θα είναι φρουτώδης. Όπως βλέπετε και στην κεντρική φωτογραφία, έχουν γίνει ήδη κάποιες δοκιμές του ποτού στα γυρίσματα των ερωτικών ταινιών της εταιρείας του Σειρηνάκη, τόσο από τον ίδιο και στενούς συνεργάτες του όσο και από τους ηθοποιούς που συμμετέχουν σε αυτές, και τα αποτελέσματα ήταν πολύ ενθαρρυντικά!

Το μπουκάλι του Sirina Erotic Energy Elixir θυμίζει άλλα γνωστά ενεργειακά ποτά. Τα χρώματα, δε, που έχουν χρησιμοποιηθεί για το εικαστικό μέρος του, όπως επίσης και η φιγούρα που υπάρχει πάνω στη συσκευασία, παραπέμπουν κατευθείαν στη Sirina.



kolakas.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου