ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Διαρροή κυβέρνησης για αριθμό εργαζομένων στα κανάλια & απάντηση ΕΙΤΗΣΕΕ




Ο αριθμός των εργαζομένων στα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας είναι
2.639 υποστηρίζει με non paper η κυβέρνηση υπονοώντας ότι μόνο αυτοί θα χάσουν τη δουλειά τους και όχι 15. 000 που όπως υποστηρίζει η Ένωση Τηλεοπτικών Σταθμών, είναι ένας αριθμός επαγγελματιών που συνδέονται με την παραγωγή περιεχομένου.

Στην απίστευτη αυτή κυβερνητική διαρροή απάντησε η Ένωση Τηλεοπτικών Σταθμών: "Η κυβέρνηση δεν απευθύνεται σε ιθαγενείς, ούτε σε αδαείς. Γι' αυτό θα πρέπει να σταματήσει την προπαγάνδα που επιχειρεί, προσπαθώντας να θολώσει τα νερά και να αποκρύψει την πραγματική διάσταση των σχεδιασμών της: πέρα από την απώλεια θέσεων εργασίας, απειλεί την ίδια τη δημοκρατία και καταργεί την πολυφωνία, τον πλουραρισμό των απόψεων και τους κανόνες λειτουργίας μιας ελεύθερης αγοράς".
"Η κυβέρνηση της Αριστεράς δεν θεωρεί τις 3.000 απολύσεις πολλές και εκεί συμβιβάζεται. Στην πραγματικότητα ο κ. Παππάς έχει προχωρήσει σε μια πρόχειρη ρύθμιση χωρίς ούτε καν να γνωρίζει πόσοι εργαζόμενοι απειλούνται να χάσουν τη δουλειά τους ", τόνισε ο Αδ. Γεωργιάδης.
Την ώρα που η κυβέρνηση απειλεί το δημοσιογραφικό κόσμο με απολύσεις προκαλεί αντιδράσεις τόσο η αποκάλυψη ότι η ΕΡΤ έχει 49 προϊσταμένους όσο και η τροπολογία που επιτρέπει την παράλληλη απασχόληση δημοσιογράφων σε δυο θέσεις δημοσίων φορέων, και συγκεκριμένα στην ΕΡΤ και στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Παράλληλα, η πρωτοφανής δήλωση Βερναρδάκη που θεωρεί παθογένεια της δημοκρατίας την αυτονόμηση των Μέσων Ενημέρωσης εξακολουθεί να προκαλεί σφοδρές αντιδράσεις από την αντιπολίτευση.
"Εννοείται ότι επιμένω απολύτως, είναι επιστημονική άποψη αυτή, εκτός των άλλων, εκτός από πολιτική", είπε σήμερα.
"Όταν υπουργός της κυβέρνησης του κ. Τσίπρα φθάνει στο σημείο να χαρακτηρίζει μέσα στη Βουλή τα ΜΜΕ ως 'παθογένεια της Δημοκρατίας' τότε η ελευθερία του Τύπου απειλείται. Τέτοιου είδους καθεστωτικές αντιλήψεις όπως αυτές που εκφράστηκαν από τον αρμόδιο υπουργό για τη δημόσια διοίκηση κ. Βερναρδάκη οφείλουν άμεσα να τις καταδικάσουν ο πρωθυπουργός και ο υπουργός καναλάρχης κ. Παπάς", ανέφερε η ΝΔ.
"Η δήλωση αυτή αποτελεί μνημείο καθεστωτικής αλαζονείας και κυριολεκτικά ξεσκεπάζει και το τελευταίο φύλο συκής της κυβέρνησης. Αποτελεί ωμή ομολογία όχι απλά των μεθοδεύσεων της κυβέρνησης για έλεγχο των ΜΜΕ αλλά και μιας καθεστωτικής πολιτικής κουλτούρας από την οποία διέπεται", τόνισε το ΠΑΣΟΚ.
"Τη στοχοποίηση δημοσιογράφων από την κυβέρνηση ποιοι κανόνες τη δικαιολογούν; Η σύγκρουση υπουργών με δημοσιογράφους που υποβάλλουν ενοχλητικές ερωτήσεις σε ποιο καθεστώς παραπέμπει; Τα κυβερνητικά non paper που παραπλανούσαν την κοινή γνώμη είναι και αυτά αντικειμενική ενημέρωση;", σημείωσε το Ποτάμι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου