ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Ο Ψυχάρης ξαναχτυπά: Τι μου ζήτησε ο Τσίπρας και του είπα «όχι» - Ολο το άρθρο του Σταύρου Ψυχάρη...

psixaris




Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση ο «πόλεμος» που έχει ξεσπάσει μεταξύ της κυβέρνησης και του ιδιοκτήτη του ΔΟΛ Σταύρου Ψυχάρη.


Μια εβδομάδα μετά το άρθρο για την «Ο ηγέτης, ο εκδότης και η γάτα Ιμαλαΐων» όπου περιέγραφε μυστικές συναντήσεις του με τον Αλ. Τσίπρα, ο εκδότης «ξαναχτυπά» με διπλό πρωτοσέλιδο. Σε άρθρο του ο Στ. Ψυχάρης υπό τον τίτλο «Τι ζήτησε ο κ. Τσίπρας» υποστηρίζει ότι ο Πρωθυπουργός έκανε παρεμβάσεις ζητώντας αλλαγές στο επιτελείο των εφημερίδων του, αλλά ο ίδιος αρνήθηκε. Σύμφωνα με τον εκδότη του Βήματος, μεταξύ άλλων ο Αλ. Τσίπρας του ζήτησε να αντικατασταθεί ο διευθυντής των Νέων από δημοσιογράφο, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και την εκδίωξη βασικού σχολιαστή του Mega.

Ειδικότερα, όπως υποστηρίζει ο Στ. Ψυχάρης, ο Αλέξης Τσίπρας είχε ζητήσει από το 2014 την εκδίωξη του βασικού σχολιαστή του Mega, γιατί «η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμούσε πως ο δημοσιογράφος μεροληπτούσε εναντίον του κ. Τσίπρα».

Αναφέρει επίσης ότι ο κ. Τσίπρας είχε ζητήσει επίσης «την αναβάθμιση συγκεκριμένου πολιτικού συντάκτη στο Mega καθώς και την πρόσληψη στο δελτίο του σταθμού κεντρικού αρθρογράφου της Αυγής» αλλά και «την αντικατάσταση του διευθυντή της εφημερίδας «Τα Νέα» από στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που είχε χρηματίσει επί δεκαετίες υψηλόβαθμο στέλεχος του ΔΟΛ».


Ολο το άρθρο του Σταύρου Ψυχάρη εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου