ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Φιλόλογος σε Λύκειο έβγαινε ραντεβού με μαθήτρια

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ - ΜΑΘΗΤΡΙΑ




Έλεγε στην τάξη σεξουαλικά υπονοούμενα («το βράδυ ξέσκισα μια τίγρη»), αυτομαστιγωνόταν με τη ζώνη του κατά τη διάρκεια του μαθήματος, αυτοαποκαλείτο «Μητσάρας»


Καθηγητής φιλόλογος, παντρεμένος με δύο παιδιά, αυτομαστιγωνόταν με τη ζώνη του κατά τη διάρκεια του μαθήματος, αυτοαποκαλείτο «Μητσάρας», έβγαινε ραντεβουδάκια με μαθήτρια, αλλά την πήγαινε και στο σπίτι του, εκσφενδόνιζε παπούτσια στις μαθήτριες, ήταν αθυρόστομος και απαξιωτικός προς τους μαθητές, άφηνε σεξουαλικά υπονοούμενα, έλεγε άσεμνα ανέκδοτα, αλλά του άφηναν και ραβασάκια στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου τους. Ο ίδιος δηλώνει αντικομφορμιστής και υποστηρίζει ότι αυτά που του αποδίδονται είναι σκευωρία και πλεκτάνη.

Παρ’ όλα αυτά, οι σύμβουλοι Επικρατείας δεν δέχθηκαν την προσφυγή του τέως γενικού επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή, με την οποία ζητούσε ο φιλόλογος να απολυθεί οριστικά, και επικύρωσαν την πειθαρχική ποινή της προσωρινής παύσης των 6 μηνών με πλήρη στέρηση των αποδοχών του που του είχε επιβληθεί για αναξιοπρεπή συμπεριφορά δημοσίου υπαλλήλου εντός και εκτός υπηρεσίας.

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται με ένα ανώνυμο e-mail και καταγγελίες γονέων για την απρεπή συμπεριφορά του φιλολόγου στη Νότια Πελοπόννησο, ενώ υπήρξε και καταγγελία γονέα για σεξουαλική και ψυχική παρενόχληση της κόρης του.

Έτσι ξεκίνησε προκαταρκτική έρευνα από την οποία προέκυψε ότι ο φιλόλογος εφέρετο να έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά μαθήτρια της Α΄ Λυκείου, να είχε προσβάλει επανειλημμένα μαθητές με απρεπείς εκφράσεις. Χαρακτηριστικά, απευθυνόμενος σε μαθήτριες της είπε «πότε θα βγάλεις το δικό σου ροζ dvd σαν της Τζούλιας», σε άλλη ανέφερε ότι «εμείς οι gay πρέπει να το δείχνουμε», ενώ σε μαθητή του είπε με νόημα: «εχθές το βράδυ ξέσκισα μια τίγρη».

Για να εξασφαλίσει τα νώτα του, απειλούσε κιόλας τους μαθητές να μην πουν τίποτα στουώ γονείς τους, λέγοντας: «Έχουν προσπαθήσει πολλά πουλάκια να μου κάνουν κακό, αλλά τον Μητσάρα δεν τον αγγίζει τίποτα, γιατί άλλα πουλάκια που αγαπάνε τον Μητσάρα θα απομονώσουν αυτά τα πουλάκια που μιλάνε πολύ».

Κατόπιν αυτών, που ήταν η κορφή του παγόβουνου, διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ).

Στο πλαίσιο της ΕΔΕ ο πατέρας της μαθήτριας κατέθεσε ότι από άλλους γονείς πληροφορήθηκε ότι η κόρη του έχει σχέση με το φιλόλογο. Η ίδια η κόρη του παραδέχθηκε ότι είχε βγει δυο φορές μαζί του και ότι ήδη από τα Χριστούγεννα του 2009 «την έπαιζε εγκεφαλικά και ψυχικά», ζήτησε όμως να «μην του κάνουν τίποτα».

Ακόμη, κατέθεσε ότι τον Ιούνιο του...


Η συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου