ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Κοζάνη: Μέσα στο σπίτι με τα ροτβάιλερ -Εδώ κατασπάραξαν τον 5χρονο

rotw4708





Οι ιδιοκτήτες των ροτβάιλερ που
ανήμερα του Πάσχα κατασπάραξαν 5χρονο αγοράκι στην Κοζάνη, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο, άνοιξαν τις πόρτες του σπιτιού τους σε δημοσιογράφους.

Ο «Πρωινός Λόγος» μπήκε στο κτήμα, κατέγραψε εικόνες και τις απόψεις των ιδιοκτητών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «τα νεαρά ροτβάιλερ βρίσκονταν στην αυλή του σπιτιού σε ένα οικόπεδο 4 στρεμμάτων με κήπο, αμπέλι, κοτέτσι με κότες και γαλοπούλες , λιμνούλα, θερμοκήπιο. Υπάκουα και εξαιρετικά φιλικά τα έξι ροτβάιλερ που βρίσκονταν στον χώρο έπαιζαν με τους ιδιοκτήτες ήσυχα  και δέχονταν ευχάριστα τα χάδια τους, όντως ιδιαίτερα δεμένα μαζί τους».


«Τα έχουμε σαν τα παιδιά μας», είπε η σύζυγος του ιδιοκτήτη, η οποία μαγείρευε σε κατσαρόλες τροφή για τα ροτβάιλερ διαθέτοντας ειδικό ψυγείο για τις τροφές των ζώων. «Από το 1999 ζούμε μαζί τους. Είχα να διαλέξω ανάμεσα σε ροτβάιλερ, μασίφ ναπολιτάνο και καυκασιανό. Επέλεξα τα ροτβάιλερ», ανέφερε ο ιδιοκτήτης τους.



Ο τόπος της τραγωδίας

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του «Πρωινού Λόγου», στον τραγικό τόπο του συμβάντος, για να φτάσει το παιδί και τα σκυλιά περνά κανείς από την ψησταριά και την είσοδο του σπιτιού. «Τα ροτβάιλερ φυλάσσονται σε μια μεγάλη τζαμαρία με διπλό τζάμι, η οποία καμία σχέση δεν έχει σε όσα έχουν διαδοθεί για φράχτες και περιφράξεις. Πρόκειται για έναν εξαιρετικά  φωτεινό χώρο με δύο εξόδους. Η εξωτερική είναι και η επίμαχη, καθώς δίπλα στην πόρτα υπάρχει οπή για να μπαινοβγαίνουν τα σκυλιά. Μπροστά από την οπή ήταν τοποθετημένα τελάρα, τα οποία στηρίζονταν με ένα σίδερο. Από την εσωτερική πλευρά υπήρχε επίσης αντιστήριξη, ώστε να εμποδίζεται η διέλευση των σκύλων».



Τι έγινε σύμφωνα με το ζεύγος..

Δείτε εδώ






loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου