ΑΕΤΟΣ Grevena Γρεβενά : Μηνύματα για την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων: του Περιφερειάρχη του Δημάρχου Γρεβενών και του Δημάρχου Δεσκάτης

Κάντε ΚΛΙΚ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά
Κάντε ΚΛΙΚ

Κυριακή, 15 Μαΐου 2016

Μηνύματα για την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων: του Περιφερειάρχη του Δημάρχου Γρεβενών και του Δημάρχου Δεσκάτης


Μετά το μήνυμα της ΕΛΜΕ Γρεβενών για τις   Πανελλαδικές Εξετάσεις, ακολουθούν και άλλα μηνύματα:Μήνυμα Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι μια δοκιμασία σημαντική, καθώς ανοίγει νέους δρόμους στο ακαδημαϊκό και επαγγελματικό περιβάλλον. Δεν είναι, όμως, ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία, σε μια πορεία ζωής που διαμορφώνεται από τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που δημιουργούμε συνεχώς σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον.
Εύχομαι στους μαθητές που ξεκινούν τις εξετάσεις, η διαδικασία αυτή να λειτουργήσει ως μια πολύτιμη εμπειρία που θα τους δώσει την απαραίτητη ώθηση να προχωρήσουν, αναζητώντας αυτό που πραγματικά επιθυμούν, χωρίς άγχος, αλλά με αισιοδοξία για τη ζωή που ανοίγεται μπροστά τους.


Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας
Θεόδωρος Καρυπίδης
Μήνυμα του Δημάρχου Γρεβενών

Ο Δήμαρχος Γρεβενών, Γιώργος Δασταμάνης εύχεται στη μαθητιώσα νεολαία της πόλης μας καλή επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις. Η αυριανή μέρα σηματοδοτεί την έναρξη της αντίστροφης μέτρησης για την ολοκλήρωση της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια για τους περισσότερους μαθητές. Ας ελπίσουμε ότι το αποτέλεσμα θα δικαιώσει τους κόπους όλων και θα ανταμείψει τόσο τους μαθητές όσο και τους γονείς τους για τις θυσίες που κατέβαλαν. Ας πνέει ευνοϊκός άνεμος σε αυτό σας το ταξίδι.


Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Γρεβενών

Του Δημάρχου Δεσκάτης

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΑΝΤΑΜΟΙΦΘΟΥΝ ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΣΑΣ.....ΦΟΡΤΣΑ!!!!!!

Δήμαρχος Δεσκάτης Δημήτρης Καραστέργιος
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου