ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

«Κόκκινα» τα δάνεια του «κόκκινου» εργολάβου;





Μια αποκάλυψη θα σας κάνει σήμερα το
Antinews. Μάλλον δεν υπάρχει στο πόρισμα της ΤτΕ για την Attica Bank, όμως, είναι πέρα για πέρα αληθινή και δείχνει τη σπουδή με την οποία η κυβέρνηση θέλει να δώσει άδεια στον Χρ. Καλογρίτσα.

Δεν έχουμε τίποτε με τον άνθρωπο. Αντιθέτως, Καρδιτσιώτης είναι, μια χαρά άνθρωπος. Όμως, δεν μπορούμε να ανεχόμαστε να μας κοροϊδεύει ο «προστάτης» ο Νίκος Παππάς. Και απορούμε πώς δέχθηκε ο κ. Καλογρίτσας, πατήρ και υιός, να παίζει ο κάθε παπατζής το όνομά του και την… όποια φήμη του στο γνωστό παιχνίδι «εδώ παπάς, εκεί παπάς, που είναι ο Καλογρίτσας».



Σας αποκαλύπτουμε λοιπόν ότι το σύνολο των δανείων που έχει πάρει ο εργολάβος ξεπερνά τα 160 εκατ. ευρώ απ’ όλες τις τράπεζες, όχι μόνο από την Αττικής. Οι πληροφορίες μας λένε ότι ένα μεγάλο μέρος από αυτά τα δάνεια δόθηκαν χωρίς εγγυήσεις ενώ εδώ και πολλά χρόνια είναι μη εξυπηρετούμενα. Έχουν «κοκκινίσει» βαθιά με λίγα λόγια. Ίσως δε να τα άφησε ο Καλογρίτσας να «κοκκινίσουν» για να του θυμίζουν ότι στα νιάτα του ήταν φίλος του «καπετάν Γιώτη», κατά κόσμον Χαρίλαο Φλωράκη.

Αυτός λοιπόν ο επιχειρηματίας με τις τόσες ανοικτές πληγές, επελέγη από την κυβέρνηση να πάρει άδεια τηλεόρασης. Οι κουμπάροι Σπίρτζης και Καμμένος φαίνεται ότι έκαναν ξανά το θαύμα τους ενώ και ο «χορηγός» Νίκος Παππάς σίγουρα έβαλε το χεράκι του. Υπενθυμίζεται ότι το Mega έκλεισε για λιγότερα δάνεια τα οποία όμως εξυπηρετούνται κανονικά. Κι όχι όπως είπε ένας φωστήρας μέτοχος, ότι αυτοί έκλεισαν το κανάλι, στην πραγματικότητα το έκλεισε η κυβέρνηση διατάσσοντας τις τράπεζες να παγώσουν τους λογαριασμούς εκατομμυρίων και να μην πληρωθεί κανείς εργαζόμενος.

Τα γράφουμε αυτά για να δείτε το κόλπο που στήθηκε για να κλείσει το κανάλι που δεν τους άρεσε και να ανοίξει εκείνο που ήθελε ο αρχικαναλάρχης. Και να θυμίσουμε ότι περιμένοντας να καταθέσει την προκαταβολή τη Δευτέρα ο Καλογρίτσας, οι εργαζόμενοί του στην εταιρεία Τοξότης έχουν ξεκινήσει απεργίες για… απληρωσιές. Δεν τους πληρώνει και θέλει να ανοίξει και κανάλι.

Αυτός είναι ο μεγάλος «κόκκινος» επενδυτής του οποίου το πόθεν έσχες υπέγραψε η δύσμοιρη πενταμελής επιτροπή και το «όργανο» του Παππά, ο κ. Λευτέρης Κρέτσος. Όμως, να το θυμούνται. Αυτοί δεν έχουν τη βουλευτική ασυλία του αφεντικού τους και στον Κορυδαλλό υπάρχουν πολλές κενές θέσεις.



Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου