ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Η πρώτη δημόσια τοποθέτηση για την εγκατάσταση προσφύγων στα βλαχοχώρια: Η εγκατάστασή τους θα αποτελέσει τεράστιο πλήγμα..





Να και η πρώτη δημόσια τοποθέτηση για την προωθούμενη εγκατάσταση προσφύγων στα βλαχοχώρια. Ο γιατρός
Απ. Νούσιας, αντιπρόεδρος του Συλλόγου Σμιξιωτών, δράττεται της ...ευκαιρίας που προσφέρθηκε από χθεσινό σχόλιο, συμφωνεί με όσα αναφέρθηκαν για τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούν το χειμώνα. Και συνεχίζει διατυπώνοντας τεκμηριωμένες αντιρρήσεις.


«Θα ήθελα να τονίσω ότι στα χωριά δεν είναι ερημιά τον χειμώνα. Ξεχνάει να αναφέρει ότι λειτουργεί το Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας, το μεγαλύτερο χιονοδρομικό της Δυτικής Μακεδονίας και αυτό με την καλύτερη ποιότητα χιονιού και μακρύτερη διάρκεια λειτουργίας στην Ελλάδα. Επιπλέον τα ξενοδοχεία που θα φιλοξενήσουν τους πρόσφυγες καλύπτουν περίπου το 70% των κλινών του ορεινού όγκου. Επίσης είναι το σήμα κατατεθέν και το μοναδικό τουριστικό προϊόν της περιοχής των Γρεβενών. Άρα η εγκατάστασή τους θα αποτελέσει τεράστιο πλήγμα στον χειμερινό τουρισμό, με επακόλουθη ζημία στις υπόλοιπες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στα χωριά. Ας μην ξεχνάμε τα παραδείγματα των hot spots στα νησιά Λέσβος, Κως, όπου είχαμε φέτος τεράστια μείωση του τουρισμού. Τέλος η εγκατάσταση των προσφύγων θα προκαλέσει διαταραχή της κοινωνικής ειρήνης και πληθυσμιακή αλλοίωση, σε μια περιοχή όπου θεωρείται από τις πιο παρθένες της χώρας μας, με τους κατοίκους να ακολουθούν ακόμα τα παραδοσιακά επαγγέλματα (κτηνοτροφία, υλοτομία). Γι’ αυτό δεν είμαστε και ούτε θέλουμε να γίνουμε "Αράχωβα". Θέλουμε ανάπτυξη, αλλά παράλληλα δείχνουμε σεβασμό στο περιβάλλον, στον επισκέπτη και στην παράδοσή μας».


eleftheria.gr



loading...


1 σχόλιο:

  1. Αγαπητέ φίλε Νούσια που είσαστε τόσα χρόνια που φωνάζουμε εμείς οι ξενοδόχοι για αυτο το έρημο χιονοδρομικό κέντρο για την ήπια ανάπτυξη του, που οι εγκαταστάσεις είναι άθλιες και τριτοκοσμικές, ξαφνικά σας έπιασε όλους ο πόνος για την τουριστική ανάπτυξη του Νομού; Και τα γράφει όλα αυτα ένας ξενοδόχος που δεν εχει κανει αίτηση να μπούν στο ξενοδοχείο του μετανάστες, Φανταστείτε σε τι απόγνωση έχουν φθάσει για να ζητήσουν να βάλουν μετανάστες στο ξενοδοχείο τους !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή