ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Μ. Ζούκερμπεργκ: Έχασε 3 δισ. δολάρια μέσα σε μια ημέρα





Η τιμή της μετοχής του facebook (FB, Tech30) έπεσε χθες κατά 5,5%.


"Φτωχότερος" κατά 3 δισεκατομμύρια δολάρια έγινε χθες ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, σημειώνοντας μία από τις μεγαλύτερες απώλειες που έχει υποστεί ποτέ μεμονωμένος επενδυτής.

Η τιμή της μετοχής του facebook (FB, Tech30) έπεσε χθες κατά 5,5%, μετά τις προειδοποιήσεις του επικεφαλής του οικονομικού τμήματος της εταιρίας, ότι o ρυθμός αύξησης των κερδών από τις διαφημίσεις αναμένεται να «μειωθεί σημαντικά»



Λίγες ώρες μετά, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, που έχει στην κατοχή 418 εκατομμύρια μετοχές του facebook, είδε την συνολική τους αξία να πέφτει από τα 53,2 δισεκατομμύρια δολάρια στα 50,2.

Το Bloomberg εκτιμά πως η συνολική περιουσία του Μαρκ Ζούκερμπεργκ ανέρχεται πλέον στα 52,2 δισεκατομμύρια δολάρια, τοποθετώντας τον στην πέμπτη θέση της λίστας με τους πλουσιότερους άνδρες του πλανήτη, πίσω από τον Γουόρεν Μπάφετ.

Στην κορυφή της λίστας φιγουράρει από τον Σεπτέμβριο ο Ισπανός ιδιοκτήτης των καταστημάτων ένδυσης Zara, Αμανίτσιο Ορτέγκα με προσωπική περιουσία που ξεπερνά τα 77.8 δισεκατομμύρια δολάρια.

Εάν βέβαια ο Μπιλ Γκέιτς δεν είχε δωρήσει περίπου 31 δισεκατομμύρια δολάρια από την περιουσία του στο φιλανθρωπικό ίδρυμά του, οι αναλυτές του Forbes υπογραμμίζουν πως «ούτε ο Ορτέγκα, ούτε και κανείς άλλος στον κόσμο» δεν θα πλησίαζε την περιουσία του Αμερικανού μεγιστάνα.

Παρά τη σημαντική πτώση της Πέμπτης, οι μετοχές του facebook εξακολουθούν να «απολαμβάνουν» αύξηση της τάξεως του 15%, από την αρχή της χρονιάς.


pagenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου