ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Φαήλος Κρανιδιώτης στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής: Πράξη εσχάτης προδοσίας η προσβολή της σημαίας






Ο πρόεδρος της Νέας ∆εξιάς Φαήλος Κρανιδιώτης μιλάει για την προσβολή της σημαίας τονίζοντας ότι
«με την είσοδό μας στη Βουλή, θα φέρουμε τροπολογία για αυστηρότερη ποινή» και σημειώνει ότι «ο “ανθρωπισμός” των συριζαίων σκότωσε την κοπέλα στο Μάνχαϊμ».


Πιστεύετε ότι ο κ. Τσίπρας θα πάει σε πρόωρες εκλογές;

Σε βάθος χρόνου ναι, διότι φεύγει η κοινωνία κάτω από τα πόδια τους.Θέλει να περάσει τον Μάρτιο, για να παραγραφούν οι ποινικές ευθύνες από τη «διαπραγμάτευση». Ελπίζει στο «βλέποντας και κάνοντας». Θα κλιμακώσει την ένταση παίζοντας το «θέλω να μοιράσω παροχές και δεν με αφήνουν οι παλιόφραγκοι», επιστρέφοντας στο «αντιμνημόνιο» για ανάκτηση κορόιδων μέχρι τις εκλογές, τις οποίες πιθανότατα θα χάσει. Λέω πιθανότατα, διότι η σημερινή ηγεσία της Ν.∆. είναι ικανή «να κλέψει την ήττα από τα σαγόνια της νίκης».

Στην περίπτωση πρόωρων εκλογών η Νέα ∆εξιά θα κατέβει αυτόνομα ή θα επιδιώξει συνεργασίες;

Θα κατεβεί αυτόνομα, με πλήρεις συνδυασμούς σε όλη τη χώρα. ∆εν θα γίνουμε ποτέ ουρά ή βοηθητικοί κανενός. Ο λόγος μας είναι σκληρός, ρεαλιστικός και απόλυτα διακριτός.Και μετά τις εκλογές, οποιαδήποτε συνεργασία θα είναι με γραπτή δημόσια συμφωνία.

Πώς κρίνετε τη διαπραγματευτική τακτική του Τσίπρα; Τι προτείνετε για την έξοδο από την κρίση;

Ο κ. Τσίπρας είναι τυχοδιώκτης,αρέσκεται στις μπλόφες. Εφερε τα πράγματα επίτηδες στα άκρα, νομίζοντας πως θα εκβιάσει τους δανειστές. «Κερδίσαμε» επαχθέστερο Μνημόνιο. Ξεχαρβάλωσε τα σύνορα, με την ψευδαίσθηση πως θα χρησιμοποιήσει τους «λιαζόμενους κι εξαφανιζόμενους» ως… διαπραγματευτικό όπλο. Μας μείνανε αμανάτι. Αυτό το παιδί έχει ένα ταλέντο στη διακυβέρνηση. Οπως κι αν ρίξει τα ζάρια, φέρνει ντόρτια.



Αναλυτικά η συνέντευξη:

1. Πιστεύετε ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές;

Σε βάθος χρόνου ναι, διότι φεύγει η κοινωνία κάτω από τα πόδια τους. Θέλει να περάσει τον Μάρτιο, για να παραγραφούν οι ποινικές ευθύνες από την “διαπραγμάτευση”. Ελπίζει στο “βλέποντας και κάνοντας”. Θα κλιμακώσει την ένταση παίζοντας το “θέλω να μοιράσω παροχές και δεν με αφήνουν οι παλιόφραγκοι”, επιστρέφοντας στο “αντιμνημόνιο” για ανάκτηση κορόϊδων μέχρι τις εκλογές, τις οποίες πιθανότατα θα χάσει. Λέω πιθανότατα, διότι η σημερινή ηγεσία της ΝΔ είναι ικανή “να κλέψει την ήττα από τα σαγόνια της νίκης”.
2. Στην περίπτωση πρόωρων εκλογών η Νέα Δεξιά θα κατέβει αυτόνομα ή θα επιδιώξει συνεργασίες;
Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ θα κατεβεί αυτόνομα, με πλήρεις συνδυασμούς σε όλη την χώρα. Δεν θα γίνουμε ποτέ ουρά ή βοηθητικοί κανενός. Ο λόγος μας είναι σκληρός, ρεαλιστικός και απόλυτα διακριτός. Και μετά τις εκλογές, οποιαδήποτε συνεργασία θα είναι με γραπτή δημόσια συμφωνία.

3. Πώς κρίνετε τη διαπραγματευτική τακτική του Τσίπρα; Τι προτείνετε για την έξοδο από την κρίση;
Ο κ. Τσίπρας είναι τυχοδιώκτης, αρέσκεται στις μπλόφες. Έφερε τα πράγματα επίτηδες στα άκρα, νομίζοντας πως θα εκβιάσει τους δανειστές. “Κερδίσαμε” επαχθέστερο Μνημόνιο. Ξεχαρβάλωσε τα σύνορα, με την ψευδαίσθηση πως θα χρησιμοποιήσει τους λιαζόμενους κι εξαφανιζόμενους ως ...διαπραγματευτικό όπλο. Μας μείνανε αμανάτι. Αυτό το παιδί έχει ένα ταλέντο στην διακυβέρνηση. Όπως κι αν ρίξει τα ζάρια, φέρνει ντόρτια.

Η λύση είναι η επεξεργασία αναπτυξιακού σχεδίου, προσέλκυση επενδύσεων υψηλής τεχνολογίας, φορολογικά κίνητρα σταθερά τουλάχιστον για μια δεκαετία, προτάσεις που ήδη υπάρχουν δημοσιευμένες στο οικονομικό πρόγραμμα της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ. Ανάπτυξη με φορολογία στα όρια της δήμευσης, σοβιετική γραφειοκρατία, φυγή μυαλών και κεφαλαίων, δεν θα δούμε ούτε σε 200 χρόνια Μνημόνιο.
4. Πώς σχολιάζετε τις δηλώσεις του κ. Παρασκευόπουλου για την ελληνική σημαία αλλά και για την προσπάθεια ένταξης της Χρυσής Αυγής στο δημοκρατικό σύστημα;



Ο Παρασκευόπουλος χαϊδεύει το παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ. Ξεχαρβάλωσε το σωφρονιστικό σύστημα με τις πολύ πρόωρες αποφυλακίσεις. Στα πλημμελήματα σχεδόν κανείς πια δεν πάει φυλακή. Στα δε κακουργήματα έρχεται φτηνά το τίμημα. Οι κακοποιοί δεν φοβούνται πια την τιμωρία. Ο “ανθρωπισμός” των συριζαίων σκότωσε την κοπέλα στο Μάνχαϊμ.
Η προσβολή της Σημαίας είναι πράξη εσχάτης προδοσίας. Πρέπει να ενταχθεί σε αυτό το κεφάλαιο του Ποινικού Κώδικα. Με την είσοδο μας στην Βουλή, θα φέρουμε τροπολογία για αυστηρότερη ποινή, χωρίς μετατροπή, χωρίς αναστολή ή πρόωρη αποφυλάκιση, με ισόβια στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων, δήμευση περιουσίας κι αν είναι πολιτογραφημένος ή με άδεια παραμονής αλλοδαπός, αφαίρεση της ιθαγένειας ή της άδειας παραμονής και ισόβια απέλαση μετά την πλήρη έκτιση της ποινής.

Δεν είναι το πρώτο αριστερό υποκριτικό “γλείψιμο” προς τη ΧΑ. Είχαν προηγηθεί στις αυτοδιοικητικές η Δούρου, ο Σακελλαρίδης και άλλοι.
Εγώ λέω ό,τι έλεγα πάντα. Οι ψηφοφόροι της ΧΑ είναι θυμωμένοι πρώην υποστηρικτές του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, της αριστεράς. Σας θυμίζω πως ο Ρουπακιάς ήταν πριν Κνίτης. Τους αντιμετωπίζω με τον ίδιο σεβασμό όπως όλους και τους λέω, πως το μονοπώλιο της βίας στην δημοκρατική πολιτεία ανήκει μόνο στα όργανα του κράτους, όταν εφαρμόζουν τους Νόμους. Οι φυσιολογικοί άνθρωποι απεχθανόμαστε την πεζοδρομιακή βία και την ανομία. Είναι παράνομη, ανθελληνική και την πληρώνουν οι απλοί άνθρωποι. Οι εθνικές ιδέες έχουν πλέον φορέα κανονικότητας, την ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ, χωρίς περιθωριακές πρακτικές, βολικές για την αριστερά, ώστε να συκοφαντεί τις εθνικές ιδέες.
5. Είστε υπέρ του ευρώ πάση θυσία;

Το νόμισμα είναι εργαλείο της οικονομίας της Πατρίδας, όχι το Ιερό της Εκκλησίας. Έχω πει πως όποιος προπαγανδίζει δραχμή είναι ύποπτος ή ανόητος. Όμως πρέπει να πεθάνει η μισή χώρα για το Ευρώ, που θα υπάρχει μόνο εικονικά στις δίκην Μεγάλου Αδερφού υποχρεωτικές ηλεκτρονικές κάρτες, αθλιότητα που παραβιάζει την ελευθερία των πολιτών; Θα συρρικνώνεται η οικονομία, θα φεύγει το επιχειρηματικό κεφάλαιο και οι επιστήμονες μας, θα κλείνουν συνεχώς επιχειρήσεις, θα καλπάζει η ανεργία κι εμείς θα βάλουμε το τελευταίο πεντόευρο στα εικονίσματα και θα περιμένουμε την Δευτέρα Παρουσία; Θα έρθει η ανάπτυξη με μαύρη εργασία, μισθούς κινέζων κούληδων, μόνο ηλεκτρονικό χρήμα, χωρίς επενδύσεις; Χωρίς δραστικά μειωμένη σταθερή φορολογία, flat tax, επενδύσεις υψηλής τεχνολογίας, όσο πιο πολλές θέσεις εργασίας δημιουργείς τόσο πιο λίγο φόρο να πληρώνεις, δεν θα βγούμε ποτέ από την κρίση. Και τι κάνουμε αν οι δανειστές κλείσουν την στρόφιγγα και μας στείλουν στην έξοδο; Χρειάζεται συντεταγμένο σχέδιο έκτακτης ανάγκης, όπως έχουμε σχέδια για θεομηνίες ή σεισμούς, για το οποίο όμως είναι βλαπτικό να μιλάμε δημόσια. Μιλάω για σοβαρό σχέδιο για τον εφοδιασμό και την ανάταξη της χώρας , όχι μπουρδολογίες για κατάληψη του Νομισματοκοπείου από τους αριστερούς Ντάλτον.
6. Ποια είναι η θέση σας για το Κυπριακό; Υποστηρίζετε τις προσπάθειες της κυπριακής κυβέρνησης;
Τα προτεινόμενα είναι ένα Σχέδιο Απαρτχάϊντ, που θα μετατρέψει την Κύπρο σε τουρκικό προτεκτοράτο με παραμένοντα στρατό κατοχής και επεμβατικά δικαιώματα της Τουρκίας. Να διαφυλάξουμε την Κυπριακή Δημοκρατία, την οποία θέλει να διαλύσει ο Ερντογάν, να συγκεντρώνουμε ισχύ και να αναμείνουμε ευνοϊκότερους συσχετισμούς. Ο Αναστασιάδης διέπραξε μεγάλο ατόπημα με τα περί “επισκεπτών”. Αποδεικνύεται ελάχιστος. Ας πάει στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας να δει πολλούς “επισκέπτες” ξαπλωμένους στην κυπριακή γη, γιους μανάδων από όλη την Ελλάδα. Ο τρόπος που πολιτεύεται κάνει το μέγεθος και την έλλειψη του Τάσσου ακόμη μεγαλύτερη. Οι Τούρκοι μας βλέπουν ενιαία, έτσι πρέπει να είναι η στρατηγική μας. Ο Κύπριος Πρόεδρος να φέρει τον νου του άλλως θα βρεθεί με κακόφημη παρέα στις δέλτους της Ιστορίας.
eleftherostypos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα