ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 ο Νίκος Χατζηνικολάου..




Τέλος εποχής για την   Μαρία Χούκλη από τον Ant1 αφού σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα θα ανακοινωθεί επίσημα
η έλευση του Νίκου Χατζηνικολάου στο κανάλι, ως παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και όχι ως σχολιαστή.

Το deal οριστικοποιήθηκε πριν από λίγες ώρες, ενώ σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν ανεπίσημα από τους διαδρόμους του σταθμού, η Μαρία Χούκλη θα αποχωρήσει λαμβάνοντας την αποζημίωσή της.

Την μεταβατική περίοδο μέχρι να βγει στο γυαλί ο έμπειρος anchorman θα καλύψουν η Μαρία Σαράφογλου και η Ρίτσα Μπιτζόγλη, χωρίς να έχει διευκρινιστεί ακόμη πότε θα ντεμπουτάρει ο Χατζηνικολάου.

Σύμφωνα με ανθρώπους του σταθμού αυτό θα γίνει στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας, ενώ από την ερχόμενη Δευτέρα, ο δημοσιογράφος θα δώσει το παρόν στις εγκαταστάσεις του Ant-1 για να τις πρώτες επαφές με τους συναδέλφους του.

Ο γνωστός δημοσιογράφος είχε συμφωνήσει με τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη για το νέο κανάλι που ήθελε να δημιουργήσει, αλλά μετά την ακύρωση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες από το ΣτΕ ο υπερθεματιστής αναγκάστηκε να «παγώσει» τα σχέδιά του.

Ενδιαφέρον θα έχει και η άτυπη κόντρα του με τον Αντώνη Σρόιτερ, ο οποίος θα έχει πλέον απέναντί του όχι την ιδιαίτερα αξιόλογη Μαρία Χούκλη, αλλά τον πιο έμπειρο και δημοφιλή δημοσιογράφο της ελληνικής τηλεόρασης.

Τα δελτία του Alpha και του Ant-1 ξεκινάνε πλέον την ίδια ώρα-στις 19.00-και παρόλο που το κανάλι της Κάντζας κρατάει την πρωτιά αυτές τις ημέρες, η παρουσία του Χατζηνικολάου ως κεντρικού παρουσιαστή πλέον στο κανάλι του Αμαρουσίου, αναμένεται να φέρει τα πάνω-κάτω στις τηλεθεάσεις.

mononews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου