ΑΕΤΟΣ Grevena Γρεβενά : Η απίστευτη ιστορία του σκύλου που έσωσε το τραυματισμένο αφεντικό του! Τον κράτησε ζεστό για 20 ώρες στα χιόνια!

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ

To Φροντιστήριο των Επιτυχιών στα Γρεβενά

Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Η απίστευτη ιστορία του σκύλου που έσωσε το τραυματισμένο αφεντικό του! Τον κράτησε ζεστό για 20 ώρες στα χιόνια!
Η Kelsey είναι ένα ηρωικό golden retriever που έσωσε τον
ιδιοκτήτη της μένοντας δίπλα του και κρατώντας το ζεστό στο χιόνι. Ο ιδιοκτήτης της, Bob, είχε βγει από το σπίτι για να φέρει μερικά ξύλα για το τζάκι του, όταν έπεσε και τραυμάτισε το λαιμό του, ανήμπορος να σηκωθεί.
Άρχισε να φωνάζει για βοήθεια, ήταν όμως παραμονή πρωτοχρονιάς και δεν υπήρχε κοντά κάποιος να τον ακούσει. Τον άκουσε όμως η σκυλίτσα του που έτρεξε αμέσως κοντά του. Έμεινε δίπλα του για είκοσι ώρες, του γάβγιζε, τον σκουντούσε, του έγλυφε το πρόσωπο και ξάπλωνε πάνω του για να τον ζεστάνει.
Το τελευταίο πράγμα που θυμάται ο άντρας πριν χάσει τις αισθήσεις του, είναι να ζητά συγγνώμη από το σκύλο του, λέγοντας πως κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια να κρατηθεί αλλά δεν μπορούσε άλλο.
Τον άντρα, τον βρήκε ο γείτονας του, Rick, που είχε πάει να τον επισκεφτεί για να του επιστρέψει κάτι αυγά που είχε δανειστεί και τον μετέφερε αμέσως στο νοσοκομείο. Εκεί υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση από τον γιατρό Dr. Chaim Colen ο οποίος δήλωσε πως ο Bob δεν θα είχε καταφέρει να επιζήσει αν δεν είχε στο πλάι του την Kelsey!
Σκύλος κράτησε ζωντανό μέσα στο χιονιά το τραυματισμένο αφεντικό του επί 20 ώρες
instabam.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου