ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Μητέρα με κορμί «φέτες» -Την κατηγορούν πως δεν έχει γεννήσει τα πέντε παιδιά της


Η Σιμόνε Γκατέλι βρέθηκε στο στόχαστρο των social media, όπου την κατηγορούν ότι
λέει ψέματα πως είναι μητέρα πέντε παιδιών!
Ολος αυτός ο ντόρος δημιουργήθηκε γιατί η Σιμόνε έχει κορμάρα, με πολλούς χρήστες των κοινωνικών δικτύων να υποστηρίζουν πως δεν είναι αυτή η εικόνα γυναίκας με πέντε παιδιά!
Η 35χρονη δηλώνει φανατική της γυμναστικής και ασκείται δύο φορές την ημέρα, όταν δεν προσέχει τα πέντε της παιδιά, Σάμερ, Τσέστερ, Μπλόσον, Ιντια και Μίνι.
Η Σιμόνε έφτιαξε λογαριασμό στο Instagram πριν από περίπου εννέα μήνες για να μοιραστεί το «ταξίδι» της με άλλες μητέρες και από τότε έχει 40.000 ακολούθους.
Η γυμνάστρια με πτυχίο στην επιστήμη της άσκησης, που γέννησε μεταξύ του 2006 και 2012, βρέθηκε να διαβάζει κακεντρεχή σχόλια από άλλες μητέρες, οι οποίες την κατηγορούσαν πως δεν γέννησε αυτή τα πέντε παιδιά και πως χρησιμοποίησε παρένθετη μητέρα.
Η Σιμόνε λέει στο Femail πως και στις πέντε τις εγκυμοσύνες πήρε συνολικά 118 κιλά, θέλοντας να κάνει τους πάντες να σταματήσουν να την κατακρίνουν χωρίς λόγο.
«Είμαι σαν τις άλλες μαμάδες που δουλεύουν και έχουν πολυάσχολες ζωές, χωρίς καμία βοήθεια από εξωτερικές πηγές», λέει χαρακτηριστικά.
Περιγράφοντας τη μέρα της, η 35χρονη αναφέρει πως σηκώνεται στις 6 το πρωί και τρέχει ή πάει τα παιδιά της με τα πόδια σχολείο. Μετά βοηθά στις δουλειές του σπιτιού, πηγαίνει στα μαγαζιά, οργανώνει πάρτι και δραστηριότητες, ενώ παράλληλα προπονείται.
«Με τη σωστή καθοδήγηση και υποστήριξη οι πολυάσχολες μαμάδες μπορούν να ασκηθούν, ωστόσο, χρειάζεται οργάνωση και πλάνο», λέει.
Η Σιμόνε τώρα γράφει ένα βιβλίο για τις γυναίκες που κυοφορούν  και θέλουν να αισθάνονται όμορφα.



loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου