ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Πώς ήταν άραγε η ζωή της Κέιτ Μίντλετον πριν γίνει πριγκίπισσα;



Για τους περισσότερους από εμάς, η Κέιτ Μίντλετον έγινε γνωστή τον Οκτώβριο του 2010, όταν ανακοινώθηκε επίσημα ο αρραβώνας της με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ. Έτσι, με τη φαντασμαγορική γαμήλια τελετή που ακολούθησε τον Απρίλιο του 2011, ο κόσμος γνώρισε τη γυναίκα που από εκείνη τη στιγμή μέχρι και σήμερα θα ήταν η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, η σύζυγος του γιου της Νταϊάνα, η μητέρα δύο μικρών διαδόχων, η υπέρμαχος του ανθρωπισμού και φυσικά μελλοντική βασίλισσα, Δούκισσα Κάθριν.

Πως ήταν όμως η Κέιτ πριν παντρευτεί και βρεθεί στο παγκόσμιο επίκεντρο;

Μετά την αποφοίτησή της από το Πανεπιστήμιο Σεντ Άντριους του Φάιφ της Σκωτίας, η Κέιτ εργάστηκε ως υπάλληλος στην βρετανική εμπορική αλυσίδα Jigsaw. Η Μπελ Ρόμπινσον, επικεφαλής και ιδρύτρια της επιχείρησης, είχε δηλώσει πως ήταν εντυπωσιασμένη από τον χαρακτήρα της. «Καθόταν στο τραπέζι της κουζίνας κατά τη διάρκεια του διαλείμματος και συνομιλούσε με όλο τον κόσμο, από τους οδηγούς μέχρι τα κορίτσια του ταμείου. Δεν ήταν καθόλου σνομπ.»



Τον Νοέμβριο του 2007, η Κέιτ αποφάσισε να εγκαταλείψει τη θέση της στη Jigsaw και ξεκίνησε να δουλεύει ως υπεύθυνη μάρκετινγκ, φωτογράφος και σχεδιάστρια της ιστοσελίδας της εταιρείας διοργάνωσης εκδηλώσεων των γονιών της, Party Pieces. Μέσα σε έναν χρόνο είχε δημιουργήσει το δικό της πρόγραμμα για παιδιά με την ονομασία «Τα πρώτα γενέθλια», ενώ συνέχισε να εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση μέχρι τον Ιανουάριο του 2011, λίγους μήνες πριν δηλαδή από τον γάμο της.

Αγαπημένα Αδέρφια

Μετά το πανεπιστήμιο, η Κέιτ μετακόμισε μαζί με την αδερφή της την Πίπα σε ένα διαμέρισμα στο Τσέλσι του Λονδίνου. Οι γονείς της, Κάρολ και Μάικλ Μίντλετον αγόρασαν το συγκεκριμένο διαμέρισμα το 2002 με σκοπό να μείνουν εκεί και τα τρία τους παιδιά. Μετά τον γάμο της με τον Ουίλιαμ, η Κέιτ μετακόμισε σε μία τεσσάρων υπνοδωματίων αγροικία στο ουαλικό νησί Άνγκλεσι, ενώ η Πίπα συνέχισε να μένει στο Τσέλσι με τον αδερφό τους Τζέιμς μέχρι που συγκατοίκησε με τον αρραβωνιαστικό της, Τζέιμς Μάθιους.






“Girs Just Wanna Have Fun”
Η ζωή της Κέιτ δεν διέφερε σε τίποτα από των υπόλοιπων κοριτσιών στην ηλικία της. Έβγαινε για ποτό με τις φίλες της, χόρευε σε κλαμπ και πήγαινε σε πάρτι και εκδηλώσεις, ψώνιζε από τα Marks & Spencer και το Waitrose, πήγαινε σε γνωστά καφέ και έκανε βόλτες μέσα στην πόλη με το ποδήλατο. Ωστόσο τα ενδιαφέροντά της δεν τελείωναν εκεί αφού πολύ συχνά παρευρισκόταν σε παρουσιάσεις βιβλίων, φιλανθρωπικά γκαλά και φυσικά -κάτι που δεν έχει σταματήσει να κάνει- στο τουρνουά τέννις του Γουίμπλεντον.

Και ποιος ήταν όμως στο πλευρό της όλο αυτό το διάστημα; Μα φυσικά, ο Ουίλιαμ!
Παρά τον συνηθισμένο και ήρεμο τρόπο ζωής που ακολουθούσε η Κέιτ μετά το πανεπιστήμιο, οι παπαράτσι δεν ήταν εύκολο να ξεχάσουν ότι ήταν η κοπέλα του Πρίγκιπα. Στα 25α γενέθλιά της, την περίμενε μία δυσάρεστη έκπληξη αφού ανοίγοντας την πόρτα του σπιτιού της, βρέθηκε αντιμέτωπη με 30 παπαράτσι και τοπικά τηλεοπτικά συνεργεία. Ο Ουίλιαμ φυσικά δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος με την κατάσταση, ενώ το παλάτι έβγαλε ανακοίνωση που έλεγε πως «η μεγαλύτερη επιθυμία του Πρίγκιπα είναι να σταματήσουν να την ενοχλούν.» Σε μία αντίστοιχη κίνηση προχώρησε πρόσφατα και ο αδερφός του Ουίλιαμ, Χάρι ο οποίος ζήτησε να σταματήσει οποιαδήποτε μορφή παρενόχλησης τόσο της κοπέλας του και ηθοποιού Μέγκαν Μαρκλ, όσο και της οικογένειάς της.



Παρά τα φώτα της δημοσιότητας όμως, το ζευγάρι δεν σταμάτησε να κάνει δημόσιες εμφανίσεις. Η Κέιτ παρακολουθούσε όλους τους αγώνες πόλο του Ουίλιαμ, τον συνόδευσε στον γάμο της κόρης της Καμίλα, Λόρα Πάρκερ Μπόουλς και παρευρέθηκε και στην τελετή που πραγματοποιήθηκε το 2007 προς τιμήν της μνήμης της Πριγκίπισσας Νταϊάνα. Τον ίδιο χρόνο το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει, όμως όπως αποδείχθηκε η σχέση τους ήταν πολύ δυνατή για να διαλυθεί με αποτέλεσμα να υπάρξει επανασύνδεση το καλοκαίρι του 2010. Τη συνέχεια τη γνωρίζουμε όλοι!


bovary.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου