ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Κανείς δεν πίστευε ότι αυτοί οι γονείς θα έκαναν κάτι τέτοιο στον γιο τους μέχρι που μια συμμαθήτριά του κατάφερε να…






Ένας πατέρας παρατήρησε πως η κόρη του
έκλεβε πράγματα – έβλεπε φαγητό να εξαφανίζεται από τα ντουλάπια και το ψυγείο. Αλλά όταν πήγε να της μιλήσει, συνέβη κάτι απίστευτο. 
Συγκινήθηκε τόσο πολύ από αυτό που έμαθε που έκανε αυτή την ανάρτηση στα social media…

“Παρατήρησα για μερικές μέρες την κόρη μου και κατάλαβα πως έπαιρνε φαγητό στα κρυφά και το έβαζε μέσα στην τσάντα της πριν φύγει για το σχολείο. Όταν την ρώτησα, μου είπε με δάκρυα στα μάτια πως υπήρχε ένα αγόρι στην τάξη της που μισούσε τα σαββατοκύριακα επειδή δεν είχε τίποτα να φάει γιατί δεν του έδινε τότε το σχολείο πρωινό και μεσημεριανό.

Οπότε έπαιρνε φαγητό για να του πάει, έτσι ώστε να έχει με τον αδερφό του κάτι να φάει. Το έκανε στα κρυφά γιατί δεν ήθελε να τον ντροπιάσει ή να τον βάλει σε μπλεξίματα.

Αυτό μου έκανε τεράστια έκπληξη γιατί ζούμε σε μία αρκετά καλή γειτονιά και δεν περίμενα η οικογένεια του παιδιού να έχει τόσα πολλά οικονομικά προβλήματα. Έτσι, έκανα αυτή την ανάρτηση για να υπενθυμίσω σε όλους πως ποτέ δεν μπορούμε να ξέρουμε τι περνάνε οι άλλοι. Μερικές φορές και η πιο απλή πράξη μπορεί να κάνει τη διαφορά.
Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, έστειλα ανώνυμα αυτές τις πληροφορίες στο σχολείο και με επιβεβαίωσαν πως θα βοηθήσουν την οικογένεια αυτή όσο μπορούν. “






Το κορίτσι είναι το κάτι άλλο και κάθε γονιός θα ήταν περήφανος αν ήταν κόρη του. Όλοι θα πρέπει να είμαστε ευγνώμονες για όσα έχουμε και να σκεφτόμαστε όσους δεν είναι τόσο τυχεροί…



instabam.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου