ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Δείτε πώς είναι σήμερα ο Τέλης, η πιο μεγάλη μορφή απ’ το «10 λεπτά κήρυγμα»!





Οι 30ρηδες τη θυμούνται με νοσταλγία. Οι πιο
πιτσιρικάδες έχουν στο μυαλό τους μια πιο θολή εικόνα της σειράς, που σημείωσε τεράστια επιτυχία την περίοδο που προβλήθηκε από τη συχνότητα του Mega (2002-2003). Ο λόγος για την οικογενειακή σειρά «10 λεπτά κήρυγμα» με τον αξέχαστο Σάκη Μπουλά στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η υπόθεση περιστρεφόταν γύρω από την ζωή ενός έφηβου, του Λεωνίδα Αλιβιζάτου, ο οποίος ήταν μαθητής Λυκείου και ατίθασο μοναχοπαίδι χωρισμένων γονιών.

Στο πλευρό του Λεωνίδα ο πιστός του φίλος, Τέλης και η κοπέλα του η Μαριλένα. Τα χρόνια πέρασαν η σειρά άρχισε να γίνεται ένα κομμάτι του νεανικού παρελθόντος μας και οι πρωταγωνιστές όπως ήταν λογικό, μεγάλωσαν και άλλαξαν.

Που λέει ο λόγος δηλαδή γιατί ο τότε πιτσιρικάς Λεωνίδας (Δημήτρης Κουρούμπαλης) είναι ακριβώς όπως ήταν τότε. Σαν να μην πέρασε μια μέρα από το 2002 που υποδυόταν τον 17χρονο μαθητή…

Το ίδιο και η Μαριλένα, το κορίτσι του Λεωνίδα. Η Χριστίνα Σέιχ και σήμερα, 15 χρόνια μετά, παραμένει δροσερή και όμορφη, όπως τότε.

Ο μοναδικός που άλλαξε είναι ο Τέλης, η πιο μεγάλη μορφή απ’ το «10 λεπτά κήρυγμα», ο οποίος μετά τη συγκεκριμένη σειρά είναι λες και άνοιξε η γη και τον κατάπιε. Εξαφανίστηκε. Ο Χάρης Βορκάς αποφάσισε να εγκαταλείψει την ηθοποιία και να ασχοληθεί με το θέατρο και τη σκηνοθεσία. Μπορεί εμείς να τον θυμόμαστε να κάνει τις γνωστές πλάκες στον Λεωνίδα και να σκαρώνει του κόσμου τα τρολαρίσματα στον πατέρα του (Μπουλάς) μαζί με την Μαριλένα, αλλά στην πραγματική του ζωή είναι εντελώς διαφορετικός και δεν έχει φυσικά καμία σχέση με τον ρόλο που ενσάρκωσε στη σειρά, που αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους.

Δείτε πώς είναι σήμερα ο «Τέλης»












instabam.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου