Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

11 πράγματα που όλες οι γυναίκες κάνουν, αλλά ποτέ δεν παραδέχονται!Αν είσαι γυναίκα τότε σίγουρα θα αναγνωρίσεις τον εαυτό σου σε κάποια από τις παρακάτω έντεκα περιπτώσεις. Μιλάμε για πράγματα που όλες οι γυναίκες κάνουν αλλά δύσκολα θα παραδεχτούν…
1. Κοιτάζουν άλλες γυναίκες


Είτε πρόκειται για θαυμασμό είτε για ζήλια οι γυναίκες παρατηρούν στις άλλες γυναίκες το χτένισμά τους, το μακιγιάζ, τα ρούχα ή τα παπούτσια τους. Πιθανόν θα δοκιμάσουν το ίδιο χτένισμα την επόμενη φορά που θα βγουν σε έξοδο.
2. Ασύστολα παρακολουθούν το άτομο που τους αρέσει

Μπορούν να εξελιχθούν σε πραγματικούς κατασκόπους όταν πρόκειται για το άτομο που τους αρέσει!


3. Μέγεθος στήθους


Ό,τι και να λένε τους ενδιαφέρει πολύ το μέγεθος του στήθος, μέχρι και σουτιέν push-up φορούν για να μεγαλώσει οπτικά το αποτέλεσμα και να νιώσουν καλύτερα!
4. Υποκρίνονται ότι είναι «χαλαρές» με τον σύντροφό τους


Θέλουν να φαίνονται «χαλαρές» με τον σύντροφό τους, αλλά μπορεί να ζηλέψουν αν ο φίλος τους βγει μόνος του για ποτό, ωστόσο δε θα το δείξουν πάντα.
5. Κοιτάζονται στον καθρέφτη


Αν βρείτε μια γυναίκα που δεν το κάνει, μάλλον θα έχετε πιάσει το τζόκερ!
6. Κατά λάθος ρίχνουν φαγητό στο μπούστο τουςΈχει συμβεί σε κάθε γυναίκα και είναι εντελώς τυχαίο. Αλλά όλοι τις κοιτάζουν περίεργα όταν βρίσκουν ψίχουλα στα ρούχα όταν βρίσκονται εκτός σπιτιού.
7. Ονειρεύονται τον έρωτά τους


Ούτε καν συνειδητοποιούν πως περνάνε οι ώρες, αλλά ήδη στο μυαλό τους έχουν βγάλει ονόματα με τα παιδιά που υποθετικά θα αποκτήσουν μαζί του.
8. Τραγουδούν δυνατά στη ντουζιέρα


Και ποιος δεν τραγουδάει στο μπάνιο του, ειδικά αν είναι μόνος στο σπίτι!
9. Δοκιμάζουν διαφορετικά είδη μακιγιάζ


Πιθανόν έχουν δει δεκάδες φορές βιντεάκια στο YouTube με σεμινάρια μακιγιάζ για το πως να κάνουν το τέλειο μακιγιάζ ματιών.
10. Παρακολουθούν βιντεάκια με χαριτωμένες γάτες


Ναι, ειδικά αν αγαπάνε τις γάτες, μπορούν να βλέπουν με τις ώρες.
11. Εξασκούν δραματικές σκηνές ταινιών μπροστά στον καθρέφτηΚρατάνε τη βούρτσα μαλλιών στο χέρι σαν μικρόφωνο και κάνουν εξάσκηση το υποκριτικό τους ταλέντο, τις χορευτικές και τις φωνητικές τους ικανότητες!


instabam.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου