Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Κυριακή, 28 Μαΐου 2017

Ηλίας Ζολώτας: 27 ΜΑΙΟΥ..











27 ΜΑΙΟΥ 2016 ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ Η
ΜΑΝΑ ΜΟΥ
27 ΜΑΙΟΥ 2000 ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ..
ΙΔΙΟΣ ΜΗΝΑΣ,,, ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ..
ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΛΕΞΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ...ΙΣΩΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΗΘΕΛΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ,,,ΙΣΩΣ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ,,ΙΣΩΣ ΣΥΜΠΤΩΣΗ,,ΙΣΩΣ ΤΥΧΑΙΑ, ,ΙΣΩΣ ΤΙΠΟΤΑ..
ΑΠΛΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΩΣ ΦΥΓΑΝΕ,,ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΟΝΑΣ,,ΠΟΥ ΣΙΩΠΑΣ,ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟ..ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ..ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ,,ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ,,ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ..ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ..
1 ΧΡΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ,ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΝΟΙΩΘΩ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ,,ΔΙΠΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ,Η ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΟΥΣ ,,ΟΛΑ ΣΑΝ ΧΘΕΣ,ΟΛΑ ΟΜΟΡΦΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ..
ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ,,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ,,ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΑΣΥΝΗ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΝΩΡΙΣ..
ΠΑΤΕΡ ΜΙΧΑΗΛ..ΠΑΤΕΡΑ..ΦΙΛΕ ΜΟΥ,,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΣΚΕΦΤΩ,,ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΝΑΖΗΤΗΣΩ..ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ..ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝ ΖΟΥΣΕΣ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ,,ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ,,ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΠΡΑΤΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,,ΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ,,ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ-ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΑΡΑ,,ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ,ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΣΟΥ,,ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΣΟΥ,,ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ
ΠΑΤΕΡΑ-ΜΑΝΑ,, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ

Ηλίας Ζολώτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου