ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Προσκυνήστε... τον Έλληνα Πούτιν







Ένας αδυσώπητος πόλεμος μεταξύ Ιβάν Σαββίδη και Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και μεταξύ
Σαββίδη – ΣΥΡΙΖΑ με τη Νέα Δημοκρατία, άνοιξε πλέον για τα καλά. Όποιος διαβάσει την μακροσκελή συνέντευξη που έδωσε στο Πρώτο Θέμα ο ομογενής από τη Ρωσία επιχειρηματίας θα καταλάβει ότι ο κύβος ερρίφθη. 

Ο Σαββίδης είναι ο εκλεκτός της αριστεράς και όπως φανταζόμαστε πρόκειται για επιλογή και της Μόσχας που προωθεί τα συμφέροντά της στην Ελλάδα μέσω του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως λένε άλλωστε όσοι γνωρίζουν καλά τα ρωσικά πράγματα «αν ο Πούτιν κουνήσει το δαχτυλάκι του ο Σαββίδης θα μαζευτεί την ίδια ώρα».

Η συνέντευξη είναι ποταμός. Με αφορμή την ΣΕΚΑΠ και την φωτογραφική αλλά και άκρως «κλέφτικη» (σαν τους κλέφτες την έφεραν δηλαδή) τροπολογία, ο Σαββίδης επιτίθεται κατά της ΝΔ, του Σαμαρά, υπουργών της τότε κυβέρνησης όπως ο Κοντός και ο Κεδίκογλου και κατά του Μητσοτάκη. Και μάλιστα με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά και για τον αρχηγό της που καλώς ή κακώς είναι εν δυνάμει πρωθυπουργός. Εκτός κι αν ο Σαββίδης ξέρει κάτι ή υπάρχει σχέδιο να μην γίνει η ΝΔ κυβέρνηση ποτέ και να έχουμε τον Τσίπρα για πολλά χρόνια.

Ιδιαίτερη εντύπωση κάνουν οι ύμνοι για τον Τσίπρα που ούτε λίγο ούτε πολύ τον παρομοιάζει με τον Πούτιν και δίνει μάλιστα και συμβουλές στον ελληνικό λαό να σταθεί στο πλάι του.

Ταυτόχρονα, εμφανίζεται ο κ. Σαββίδης ως σωτήρας της Ελλάδας, προστάτης των συμφερόντων της, ότι αυτός πονάει την Ορθοδοξία, τη Βόρεια Ελλάδα ή τους Ρωσοπόντιους. Επίσης, δείχνει να θέλει να αναλάβει το ρόλο του... Δον Κιχώτη ή του Ρομπέν των Δασών που μοιράζει λεφτά στους φτωχούς και τους κατατρεγμένους.

Ιδιαίτερης σημασίας έχουν οι εξής φράσεις του:

•«Το να καταθέσω λοιπόν ένα εξώδικο ή μετά και δικαστική αίτηση κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη ή αν θέλετε όπως κάποιοι προβλέπουν «μελλοντικού πρωθυπουργού της Ελλάδος» - του υποτιθέμενου πρωθυπουργού θα έλεγα, παρόλο που δεν θα γίνει ποτέ του – δεν σημαίνει ότι καταθέτω αγωγή κατά του κόμματος».

•«Για εμένα όμως είναι εντελώς αδιάφορο το τι σκέφτεται ο Μητσοτάκης για εμένα. Μου είναι αδιάφορο. Εγώ δεν τον γνωρίζω και λένε ότι κάπου τυχαία κάναμε μεταξύ μας μια χειραψία. Δεν το θυμάμαι καν. Γνώριζα τον κ. Σημίτη. Δεν λέω ότι ήμασταν φίλοι. Έχω υπέροχη και φιλική σχέση με τον κ. Καραμανλή. Εάν ο κ. Καραμανλής έκανε όσα κάνει ο Μητσοτάκης γενικώς εγώ μάλλον δεν θα προχωρούσα στις ίδιες ενέργειες επειδή τον σέβομαι πάρα πολύ και τον αγαπώ. Να γνωρίζετε ότι έχω κάνει πάρα πολλά πράγματα στην περίοδο Καραμανλή κι έχω βοηθήσει».

•«Αν εγώ θα έκανα μια πολιτική ή προεκλογική συζήτηση θα ήθελα μονάχα να πω με μια λέξη: «Να κρατηθείτε από τον Τσίπρα. Είναι η προϋπόθεση επιτυχίας του μέλλοντος. Της επόμενης ημέρας. Αυτός έχει τη μικρότερη ευθύνη για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα. Μικρότερη ευθύνη έχει αυτός. Εγώ θα έλεγα δεν έχει μάλιστα καμία ευθύνη. Ενώ η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να αναγνωρίσουν την πλήρη ευθύνη τους».

•«Σήμερα ναι. 100% θα ψήφιζα τον κ. Τσίπρα. Όταν την Παρασκευή είδα την ομιλία του, αισθάνθηκα αυτό ακριβώς που είχα αισθανθεί το 2000 όταν άκουσα τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Εγώ θέλω έναν τέτοιο πρόεδρο. Όταν άκουγα τον κ. Τσίπρα ήμουν έτοιμος να χειροκροτήσω. Κι αυτό διότι δεν είπε τίποτα παραπανίσιο στην ομιλία του κι επειδή κάλεσε σε διάλογο επί της ουσίας».

Επειδή είναι ιδιαίτερα έξυπνος άνθρωπος ο κ. Σαββίδης, κι επειδή δεν είναι τόσο παρορμητικός όσο κάποιοι νομίζουμε, εκτιμούμε ότι το πολιτικό μανιφέστο του έχει συγκεκριμένη στόχευση. Όχι να γίνει ο ίδιος πολιτικός στην Ελλάδα (άλλωστε δεν μιλά γρι Ελληνικά) αλλά για να στηρίξει αυτή την ιδιότυπη συμμαχία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ της αριστεράς, του ιδίου και των Καραμανλικών. Δεν είναι δυνατόν να βλέπει μόνο καλούς στην αριστερά ή στον Καραμανλή και όλοι οι υπόλοιποι να είναι απατεώνες.



Ο Ιβάν Σαββίδης φαίνεται να έχει πάρει το χρίσμα από τη Μόσχα για να γίνει ο εκλεκτός επιχειρηματίας για την κυβέρνηση της αριστεράς. Μαζί να πορευτούν και όπου πάει ο τόπος. Μαζί και ο ένας να βοηθήσει τον άλλον. Αγκαλιά θα πάνε σε πόλεμο κατά ΝΔ και Μητσοτάκη κι αυτό θα το δούμε σύντομα. Και η απόφαση αυτή ξεκαθαρίζει και ποιος θα είναι ο ρόλος του μιντιακού μαγαζιού που ετοιμάζει με την απόκτηση του Mega, του Πήγασου ή και του ΔΟΛ.

Ο κ. Τσίπρας αποκτά έναν δικό του μεγαλοεπιχειρηματία ο οποίος θα ελέγχει και Μέσα Ενημέρωσης. Τι άλλο καλύτερο προκειμένου να παραμείνει στον αφρό της πολιτικής;

Και κάτι τελευταίο. Όλο αυτό θα πρέπει να το δούμε και γεωπολιτικά. Ο Τσίπρας με τον Ιβάν και τους Ρώσους ενάντια στη ΝΔ που κοιτάζει ευρωπαϊκά και υπερατλαντικά...

Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου