ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Ο Πατέρας του πάσχει από Αλτσχάιμερ, αλλά αυτό που κάνει ο Γιος του για να τον βοηθήσει; Έχει συγκλονίσει το διαδίκτυο!



Αν παρακολουθείτε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πιθανότατα να έχετε
δει αυτόν τον όμορφο γιο να τραγουδάει με τη καρδιά του στον πατέρα του, ενώ κάνει βόλτες γύρω από το πάρκινγκ του Sainsbury. Βλέποντας αυτό το δίδυμο, έκανε τις καρδιές των θεατών σε όλο τον κόσμο να λιώσουν.


Βλέπετε, ο 80χρονος Ted McDermott έχει Αλτσχάιμερ. Μερικές φορές δεν αναγνωρίζει τον ίδιο του τον γιο. Αλλά η μεγάλη αγάπη του Ted για το τραγούδι είναι κάτι που δεν ξεχνιέται. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο σπρώξιμο στην αρχή και μετά δεν χάνει τον ρυθμό του. Είτε τον ακούτε για πρώτη φορά είτε όχι, είναι βέβαιο ότι θα φέρει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας.

Όταν ο Ted ήταν νεαρός, ήταν τραγουδιστής, αλλά παραιτήθηκε από μια πολλά υποσχόμενη καριέρα στη μουσική για να εξασφαλίσει τα προς το ζην στην οικογένειά του. Ωστόσο, το τραγούδι παρέμεινε το πάθος του. Όταν ο γιος του Simon συνειδητοποίησε πόσο ο Ted λάτρευε την μουσική ακόμη και με την ασθένεια του, αποφάσισε να μοιραστεί τη αγάπη του πατέρα του για τη μουσική με τον κόσμο.

Από την πρώτη εμφάνισή τους στο Facebook και στο YouTube τον Αύγουστο του περασμένου έτους, ο Simon συνέχισε να ενθαρρύνει το τραγούδι του μπαμπά του, όχι μόνο για να χαρεί ο Ted και για την απόλαυση των πολλών οπαδών του, αλλά και ως μέσο συγκέντρωσης χρημάτων για την έρευνα του Αλτσχάιμερ.

Η δισκογραφική εταιρεία Decca κάλεσε τον Ted να καταγράψει μερικά από τα αγαπημένα του τραγούδια με την συνοδεία της Ορχήστρας Guy Barker. Επειδή η κατάσταση του Ted δεν ήταν πάντα συνεργάσιμη, η ολοκλήρωση του άλμπουμ είναι αργή, αλλά έχουν ήδη κυκλοφορήσει δύο singles, «You Make Me Feel So Young» και «Quando Quando Quando».
Το δίδυμο έχει ήδη συγκεντρώσει 130.000 δολάρια για την έρευνα του Αλτσχάιμερ.

Δεν συναντάμε καθημερινά μια ιστορία τόσο ξεχωριστή όσο αυτή. Μπράβο και στους δυο για το ταλέντο τους!




via
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου