Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά: Διάσημα ζευγάρια με μεγάλη διαφορά ηλικίαςΣυναντήθηκαν, ερωτευτήκαν, είναι μαζί. Τόσο απλά. Χωρίς να υπολογίζουν τα χρόνια που τους χωρίζουν, τα σχόλια ή την κριτική του κόσμου για την διαφορά τους.

Όσο οι εποχές αλλάζουν, η διαφορά ηλικίας απενοχοποιείται όλο και περισσότερο στα μάτια των “άλλων”. Σωστή διαφορά ηλικίας δεν υπάρχει, μιας και το κάθε φύλο αντιλαμβάνεται διαφορετικά τα χρόνια που περνάνε σύμφωνα με το χαρακτήρα του, τις εμπειρίες του, την κοινωνική του θέση και την οικονομική του επιφάνεια. Διάσημα ζευγάρια που ζουν τον έρωτα που... χρόνια δεν κοιτά!

Rosie Huntington-Whiteley - Jason StathamΤους χωρίζουν 20 χρόνια. Η πρώτη τους εμφάνιση ως ζευγάρι έγινε στην Coachella και τώρα είναι αρραβωνιασμένοι.

Rupert Murdoch – Jerry Hall25 χρόνια χωρίζουν τον μεγιστάνα των media από την σύζυγό του. Το ζευγάρι γνωρίστηκε τον Οκτώβριο του 2015.

Ηarrison Ford – Calista FlockhartΗ Calista Flockhart έχει δηλώσει ότι “πειράζει” τον σύζυγό της για την διαφορά ηλικίας τους. Το ζευγάρι χωρίζουν 22 χρόνια. Η ηθοποιός έχει πει: “Θυμάμαι τον εαυτό μου να σκέφτεται, είναι γελοίο, είναι τόσο μεγάλος για μένα. Είμαι τόσο μικρή εγώ. Αλλά τον ερωτεύτηκα. Θέλω να τον πειράζω γι’αυτό...”

Matthew McConaughey - Camila AlvesΤους χωρίζουν 14 χρόνια αλλά δηλώνουν ότι την διαφορά δεν την αισθάνονται. Τα τρία τους παιδιά είναι η πηγή της ενέργειάς τους.

Kevin Costner - Christine BaumgartnerTον ηθοποιό χωρίζουν 22 χρόνια από την σύζυγό του. Παντρεύτηκαν στο Aspen το 2004 και έχουν 3 παιδιά.

Bruce Willis & Emma WillisΟ Bruce Willis παντρεύτηκε την σύζυγό του Emma το 2009 στην Καραιβική και μάλιστα την τελετή παρακολούθησε και η πρώην σύζυγος του ηθοποιού, Demi Moore συνοδευόμενη από τον Ashton Kutcher. To ζευγάρι χωρίζουν 23 χρόνια.

bovary.gr

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου