Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

Πυροβόλησε στο κεφάλι πύθωνα 3,5 μέτρων γιατί έπνιγε την κατσίκα τουΈνας 63χρονος άνδρας στη Φλόριντα κινηματογράφησε τη στιγμή που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν μεγάλο πύθωνα 3,5 μέτρων, ο οποίος είχε πιάσει μία κατσίκα του και τη στραγγάλιζε για να γίνει το γεύμα του.

Ο Σκοτ Νταμ παρατήρησε ότι ήταν το δεύτερο ζώο που έλειπε από το κοπάδι του μέσα σε λίγες μέρες και αντιλήφθηκε ότι μέσα στην περιουσία του είχε παρεισφρήσει ένας απρόσκλητος επισκέπτης, ο οποίος λιγουρευόταν τις κατσίκες του. Ο Νταμ βρήκε τον πύθωνα να έχει τυλίξει το άτυχο ζώο με σκοπό να το στραγγαλίσει.

Το πυροβόλησε με το όπλο του αλλά η πρώτη σφαίρα κατάφερε μόνο να κάνει το τεράστιο ερπετό να φύγει πάνω από την κατσίκα. Χρειάστηκαν πολλές σφαίρες ακόμα για να θανατωθεί το ζώο ενώ και η κατσίκα είχε πεθάνει πριν «επέμβει» ο ιδιοκτήτης της φάρμας.

Το βίντεο, ωστόσο, έχει προξενήσει και πολλές αντιδράσεις καθώς ο 63χρονος θανάτωσε έναν φίδι το οποίο αφενός είναι σπάνιο είδος, ειδικά στη Βόρεια Αμερική και συγκεκριμένα στη Φλόριντα, αλλά κυρίως γιατί μπορεί να μιλάμε για έναν γίγαντα αλλά δεν αποτελεί άμεση απειλή για τους ανθρώπους.

newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου