ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Τάκης Σιόβας: Η διατηρηση του περιφημου νομου περι ευθυνης των υπουργισκων..



ENA MIKRO ΣΧΟΛΙΟ
..κι ακουμε για πολλαστη φορα για τους...μυθους και του [υπουργου] Παπαντωμιου, περι καταθεσεων του,μερικων... ολιγων εκατομμυριων,
σε πολλους λογαριασμους,σε διαφορετικες τραπεζες,εντος και εκτος,της δυσμοιρης Ελλαδος.[σαυτους τους λογαριασμους δεν περιλαμβανονται βεβαια τα περισσοτερα ποσα που προκυπτουν απο τις παραγραφες]Τι ειναι αυτο παλι?.Τι καινουργιο μας λενε.?Αφου εχουμε πια παθει τοση ανοσια,ωστε να καταλαβαινουμε πια,πως μετα τον κουρνιαχτο,θα προκυψει απαλλαγη λογω ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ.ΠΛΑΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ? Ομως,Αλλο πραγμα αισθανομαι την αναγκη να μοιραστω μαζυ σας.Τι? Την μεταλλαξη του συναισθηματικου μου κοσμου,οπου αισθηματα ωραια οπως ,η συγγνωμην,η συγχωρεση,η ανοχη,η υπομονη να εχουν παραμεριστει απο τον θυμο και την οργη,προς το συστημα εκεινο[δηλ.το πολιτικο],που για τοσα χρονια,,το ενδιαφερον του,δεν ηταν και ουτε ειναι η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ,αλλα μονον η ψηφιση και η διατηρηση του περιφημου νομου περι ευθυνης των υπουργισκων [ευτυχως υπαρχουν και φωτεινες εξαιρεσεις] που με ανεση πλεον για τοσα χρονια και μεχρι και σημερα ανενοχλητοι και με τον νομο,διασπαθιζουν το Δημοσιο πλουτο,κι οταν προκυπτει θεμα,προστρεχουν περιχαρεις,στην βουλη,κι απολαμβανουν την πολυποθητη παραγραφη...και...τοτε ζουσαν αυτοι καλα κι εμεις βεβαια...μη χειροτερα. Τι προκυπτει εξ ολων αυτων?
Οτι αλλο ειναι το νομιμο και αλλο το ηθικον. Και τον μεν νομο τον φτιαχνουν οποτε και οπως θελουν,το ηθκον]ηθος]ομως?
Αυτο θα πει,οτι ο νομος τους περι ευθυνης,τους εξασφαλιζει μεν απαλλαγη οχι ομως αθωωση. Δηλαδη,οι προστρεξαντες και προστρεχοντες στον νομο ασυλιας, ειναι ΕΝΟΧΟΙ.
Τι δεν καταλαβαινουμε?.. Καλημερα Σας
Τάκης Σιόβας
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου