Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017

Εδιωξαν από εμπορικό κέντρο αυτή τη γυναίκα γιατί τη θεώρησαν προκλητικά ντυμένη!
Μια γυναίκα καταγγέλλει με δημόσιο μήνυμά της την απομάκρυνσή της από εμπορικό κέντρο για την εμφάνισή της.

Η 20χρονη Χάνα Πίγουι, έκανε τα ψώνια της σε εμπορικό κέντρο (Woodland Mall) στο Κέντγουντ του Μίσιγκαν, όταν ένας άνθρωπος της ασφάλειας την πλησίασε και της ζήτησε να αποχωρήσει από το εμπορικό κέντρο γιατί η εμφάνισή της ήταν ακατάλληλη. Η Χάνα δημοσίευσε την φωτογραφία της στο λογαριασμό της στο Facebook και την συνόδευσε με ένα καταγγελτικό μήνυμα.
Το ποστ της Χάνα έγινε γρήγορα viral συγκεντρώνοντας πάνω από 17.000 likes. Γυναίκες που δέχτηκαν παρόμοια αντιμετώπιση από το εμπορικό κέντρο την πλησίασαν για της πουν ότι «Δεν είναι η μόνη». Λίγο μετά η Χάνα δέχτηκε τηλεφώνημα από το εμπορικό κέντρο που της ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό αλλά δεν είναι σίγουρη για την αλήθεια που έχει μέσα της αυτή η «συγγνώμη».Διαβάστε το μηνυμά της:
«Oπως θα ξέρετε, έχει 32 βαθμούς στο Δυτικό Μίσιγκαν. Δηλαδή κάνει ζέστη! Ετσι, όπως είναι φυσικό, αποφάσισα να ντυθώ κατάλληλα για τον καιρό: με σορτς και τοπ. Αλλά ο τρόπος με τον οποίο ντύθηκα (δείτε τη φωτογραφία κάτω) ήταν τόσο ακατάλληλο και προκλητικό που με πέταξαν έξω από το Woodland Mall.
Ενας άγνωστος με κατήγγειλε στην ασφάλεια του εμπορικού κέντρο για ακατάλληλη εμφάνιση και με απέβαλλαν. Πολλά κορίτσια ήταν παρόμοια ντυμένα με μένα, από τη στιγμή που ήταν ο καιρός έτσι. Είμαι τόσο θυμωμένη αυτή τη στιγμή που τρέμω. Ενιωσα τόση ντροπή που σχεδόν έκλαψα. Γιατί σε έναν άγνωστο δεν άρεσε το πώς ντύθηκα.
Τo Woodland Mall θα έπρεπε να ντρέπεται, όπως και αυτός που έκανε το παράπονο. Είναι απλά το σώμα μου και έξω κάνει ζέστη. Συγγνώμη αλλά δεν θα φορέσω τζιν και πουλόβερ. Αν δεν σας αρέσει, κοιτάξτε αλλού. Ημουν έξω με την αδελφή μου για να περάσω καλά. Τέτοιου είδους επιθέσεις είναι λυπηρές και ξεπερασμένες και θα πρέπει να σταματήσουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου