Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

Το νέο ντοκιμαντέρ για το τέλος του κόσμου θα πνίξει το μυαλό σας - η πιο βαθιά αποκάλυψη που έχει κυκλοφορήσει ποτέ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Το μεγάλο μυστικό για την ταυτότητά σας που ο κόσμος δεν θέλει να γνωρίζετε.
Υπάρχει μια πολύ σκοτεινή αλήθεια για τον σατανικό τελετουργικό κανιβαλισμό και πώς τροφοδοτεί την ερχόμενη παγκόσμια κυβέρνηση .
Υπάρχει ένας σκούρος, υπερφυσικός στρατός του Locust, όπως τα πλάσματα που θα απελευθερωθούν κατά τη διάρκεια της Θλίψης. Ο Σατανάς οικοδομεί τον προσωπικό στρατό του για γενιές ... Η Κυβέρνηση Σκιάς του Lucifer λειτουργεί στις σκοτεινές γωνιές της Γης και μολύνει όλες τις κύριες σφαίρες επιρροής.

Εκείνοι που ακολουθούν τον Κύριο και συμμορφώνονται με τις εντολές Του γίνονται οι ιερείς, οι προφήτες και οι απόστολοι που ανυψώνονται από τον Κύριο για να υπηρετήσουν τον λαό. Εκείνοι που διορίζονται από τον Σατανά για να γίνουν βασιλείς, βασίλισσες, ηγεμόνες, πρόεδροι και πρωθυπουργοί στην υπηρεσία μιας νέας παγκόσμιας τάξης, είναι συνήθως πρόσωπα που υπηρετούν τον στόχο του για παγκόσμια κυριαρχία. Αυτά τα άτομα πιστεύουν στο θεϊκό τους δικαίωμα να αποκηρύξουν και να αποφασίσουν τη συλλογική κατεύθυνση του κόσμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου