Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Ελεονώρας Μελέτη -Νέος και γοητευτικόςΤο 2017 φαίνεται ότι τής πάει της
Ελεονώρας Μελέτη. Τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Η παρουσιάστρια εδώ και λίγους μήνες επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες παρουσιάζοντας το Survivor Πανόραμα στο ΣΚΑΪ, ενώ όπως φαίνεται έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο ενός πολύ γοητευτικού νέου άνδρα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η παρουσιάστρια, είναι ερωτευμένη με τον θεατρικό επιχειρηματία Θοδωρή Μαροσούλη με τον οποίο μοιράζονται το ίδιος πάθος για τον αθλητισμό.


Η ίδια δεν έχει διαψεύσει ή επιβεβαιώσει τα πρόσφατα δημοσιεύματα που τους θέλουν μαζί, αλλά μέσα από το instagram της, ανέβασε ένα στιγμιότυπο με έναν άντρα να την κρατά αγκαλιά. Στη λεζάντα δεν έγραψε, όμως, το παραμικρό. 

Πάντως η παρουσιάστρια σε συνέντευξή της το περασμένο Σαββατοκύριακο στο περιοδικό People του Πρώτου Θέματος αναφέρθηκε τόσο στο θέμα των σχέσεων όσο και στο ενδεχόμενο δημιουργίας οικογένειας. Είσαι στη φάση που τώρα πια θα έμπαινες σε μια σχέση με προοπτική την οικογένεια;

Δεν ξεκινάς μια σχέση με προοπτική να κάνεις οικογένεια, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να μην μπαίνεις σε σχέσεις που δεν έχουν προοπτική για οικογένεια. Στην παρούσα φάση δεν κάνω γνωριμίες που από την αρχή φαίνεται ότι δεν μπορούν να ευδοκιμήσουν. Εδώ και ένα χρόνο είμαι σε αυτήν ακριβώς τη λογική. Δεν είμαι πια τόσο επιπόλαιη στις επιλογές μου.
Ναι, αλλά μια τέτοια σχέση χρειάζεται και υποχωρήσεις. Το αντέχεις αυτό;

Αυτό είναι κάτι που το έβλεπα να συμβαίνει σε σχέσεις και δεν μπορούσα να το καταλάβω. Στην πάροδο του χρόνου συνειδητοποιώ ότι είναι πιο έξυπνο να κάνει η γυναίκα την υποχώρηση αντί να την κάνει ο άντρας, γιατί αν την κάνει ο άντρας, διαταράσσεται η ισορροπία. Νομίζω πως όταν η υποχώρηση δεν επηρεάζει τις αξίες και τον αυτοσεβασμό σου, δεν πειράζει να την κάνεις εσύ πρώτη.
Έχεις την εικόνα μιας ανεξάρτητης και δυναμικής γυναίκας. Θα άντεχες έναν παραδοσιακό άντρα δίπλα σου;

Αν αυτός ο άντρας έχει τη δυνατότητα να δαμάσει τους δαίμονες που έχω μέσα μου σχετικά με τη δέσμευση ή να τους κρατάει κοιμισμένους και να μπορέσει να διαχειριστεί τις δικές μου τάσεις φυγής όταν νιώθω ότι απειλείται η ανεξαρτησία μου και με πάρει από το χεράκι, θα το τολμήσω. Δεν λέω ότι είναι εύκολο. Γι’ αυτό είμαι 38 χρόνων και δεν έχω φτιάξει ακόμα τη ζωή μου.
Πιστεύεις ότι στο παρελθόν επέλεγες λάθος άντρες;

Προφανώς. Ίσως το έκανα και υποσυνείδητα επίτηδες. Με βόλευε να μη δεσμευτώ ουσιαστικά.
Στο κομμάτι «προσωπική ζωή» ξέρω ότι είσαι πολύ σιβυλλική. Τελικά το ερώτημα είναι: έχεις προσωπική ζωή αυτή την περίοδο;

Προφανώς και έχω, αλλά δεν θέλω να επαναλάβω λάθος του παρελθόντος, να μην την προστατεύω δηλαδή. Είμαι πολύ χαρούμενη, πολύ ευτυχισμένη και θέλω να το διαφυλάξω όσο μπορώ. Γι’ αυτό ας μείνουμε εδώ.
iefimerida.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου