ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

elculture.gr: Εκδηλώσεις που ενδιαφέρουν..

«Μην πατάτε το πράσινο», μια γνώριμη ανάμνηση με την
πινακίδα καρφωμένη στο χώμα σε ό,τι λιγοστό πράσινο υπήρχε στην πόλη. Η περίφραξη σημειώνεται επιτυχώς και στο νου και στη διάβαση, εφόσον φυσικά τηρείς την απαγόρευση. Και να που έρχονται πλέον φεστιβάλ για να σου υπενθυμίσουν ότι μπορείς να ξεπεράσεις το φράγμα και να το ζήσεις αλλιώς, όπως στον Εθνικό κήπο που δηλώνει παρουσία για όλο τον Ιούνιο υπενθυμίζοντας με 150 εκδηλώσεις το πόσο κοντά σου είναι, μόλις στη Λεωφόρο της Αμαλίας. Εκεί θα γιορτάσει φέτος τα πέντε του χρόνια και το Athens Gardens Festival βάζοντας στο παιχνίδι και το Πεδίον του Άρεως με «ρομαντικές» συναυλίες.
Εντωμεταξύ, ο Adrián Villar Rojas και η εγκατάστασή του «The Theater of Disappearance» δημιουργεί τη δική του εύφορη ζώνη πολιτισμού με 46.000 φυτά στην άγνωστη πλευρά του Λόφου των Νυμφών ρωτώντας «Τι σημαίνει να έχουμε το έδαφος κάτω από τα πόδια μας;» και «Πόσο βαθιά μπορούμε να σκάψουμε;».
Η πράσινη, όποια κι αν είναι αυτή, Αθήνα περπατιέται, γι’ αυτό μόνο αναπαυτικό παπούτσι και κεφάλι προς τα πάνω να μη φτάνει το μάτι στα τυχόν απαγορευμένα περ-πατήματα.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου