Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

Survivor: Ποιος παίκτης κέρδισε την πρώτη ασυλία; Πέρασε απευθείας στον ημιτελικό! (ΒΙΝΤΕΟ)Το σημερινό-χθεσινό  παιχνίδι του Survivor για την ασυλία ήταν ένα από τα
πλέον καθοριστικά. Ο παίκτης που θα την εξασφάλιζε θα είχε την ευκαιρία να εξαιρεθεί από την ψηφοφορία και να βρεθεί στον ημιτελικό.


Οι πέντε εναπομείναντες παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, έδωσαν σκληρή μάχη στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να πάρουν την πολυπόθητη πρώτη ασυλία.

Οι Γιώργος Αγγελόπουλος, Γιάννης Σπαλιάρας, Μάριος Ιωαννίδης, Κώστας Αναγνωστόπουλος και Κωνσταντίνος Βασάλος αγωνίστηκαν σκληρά! Έδωσαν το 100% των δυνάμεών τους για να φτάσουν στη νίκη, ωστόσο, μόνο ένας το κατάφερε.

Πρόκειται για ένα αγώνισμα που απαιτούσε πολύ καλή ισορροπία, καθώς θα έπρεπε να μεταφέρουν δύο μπαλάκια, τα οποία δεν έπρεπε να πέσουν κάτω.

Ο Μάριος Ιωαννίδης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος έφτασαν στον «τελικό»! Ο Κύπριος με δύο ζωές και ο Σκιαθίτης με μία. Ο Ντάνος κατάφερε να πάρει το πρώτο παιχνίδι, αλλά ο Μάριος πήρε το δεύτερο και μαζί την ασυλία.

Δείτε πώς ο Μάριος εξασφάλισε την πρώτη ασυλία στο αγώνισμα του Survivor…zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου