Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017

Η συγκίνηση της Ευρυδίκης στις πρώτες της δηλώσεις μετά το SurvivorΦορτισμένη συναισθηματικά, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε λίγο μετά την αποχώρησή της για την εμπειρία της στο Survivor αλλά και τα συναισθήματά της φεύγοντας από το παιχνίδι.

«Τεσσερισήμισι μήνες τώρα, το να είσαι με ένα σακίδιο και τα μόνα πράγματα που να έχεις είναι μία αλλαξιά ρούχα και λίγο φαγητό, πραγματικά είναι πολύ σκληρό αλλά, από την άλλη είναι κάτι το οποίο σου διδάσκει πολλά πράγματα», ανέφερε με δάκρυα στα μάτια και πρόσθεσε:

Έφτασα πολύ κοντά στην πηγή που λέγεται τελικός αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα να πιώ νερό. Μπορώ να πω ότι είμαι στεναχωρημένη, από την άλλη όμως μπορώ να πω ότι είμαι και πάρα πολύ χαρούμενη γιατί είμαι η τελευταία γυναίκα στο Survivor. Κλείνω την πόρτα ως η τελευταία παίκτρια. Πλέον το Survivor είναι μία ανδρική υπόθεση. Δεν στεναχωριέμαι. Είμαι πολύ ικανοποιημένη μέχρι εδώ που έχω φτάσει και τυχερή που το έζησα. Θα το λέω συνέχεια. Πραγματικά φεύγω πολύ γεμάτη», ανέφερε στις δηλώσεις της που αναρτήθηκαν στη σελίδα του Survivor Greece στο Facebook.
newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου