Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

Κατερίνη: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων και Νεανίδων (Κ20) - Συμμετέχουν τέσσερις αθλητές των Γρεβενών...

Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων
Λίγες ώρες πριν την αυλαία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων και Νεανίδων (Κ20) που θα
διεξαχθεί στο ΕΘνικό Στάδιο της Κατερίνης το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 8-9 Ιουλίου,  ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την συμμετοχή των αθλητριών και αθλητών στο πρωτάθλημα.

Αθλητές από 130 Συλλόγους της χώρας,  450 έφηβοι και 400 νεάνιδες, θα βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου της Κατερίνης, γαι το φετινό πρωτάθλημα το οποίο έχει μεγάλο ενδιαφέρον και θα προσφέρει ιδιαίτερες συγκινήσεις στους φίλους του στίβου.

Από τους Συλλόγους των Γρεβενών, συμμετέχουν: ο Μίλτος Τεντόγλου της Γυμναστικής Ενωσης Γρεβενών (άλμα σε μήκος, ατομικό ρεκόρ 8.30μ.), Ελένη Κουτσαλιάρη του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών (άλμα σε μήκος, ατομικό ρεκόρ 6.19μ.), Φρειδερίκη (Φαίδρα) Κοιλανίτη της Γυμναστικής Ενωσης Γρεβενών (800 μ.  ατομικό ρεκόρ 2:22.25) και Ιωάννης Βάσσος του Γυμναστικού Συλλόγου Δεσκάτης (σφαιροβολία, ατομικό ρεκόρ 13.90μ.).

Στους αγώνες, αθλητές και αθλήτριες θα παλαίψουν για τη νίκη ενώ όσοι δεν έχουν ακόμη τα όρια για τους Πανευρωπαϊκούς της κατηγορίας που θα γίνει στο Γκροσέτο, θα έχουν την τελευταία ευκαιρία να το πετύχουν προσφέροντας στους φίλους του στίβου πλούσιο θέαμα.

Οι Δηλώσεις Συμμετοχής

ΕΦΗΒΟΙ

ΝΕΑΝΙΔΕΣ 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου