Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017

Η εταιρία Admiral Sport Shop Γρεβενών ευχαριστεί..

Η εταιρία Admiral Sport Shop Γρεβενών και
οι Κώστας και Μένια Κιούρκα νιώθουν την ανάγκη και την υποχρέωση κλείνοντας η αγωνιστική και σχολική σεζόν 2016-2017 να ευχαριστήσουν θερμά ανθρώπους, σωματεία και συλλόγους για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν.
Από τον Αύγουστο του 2016 παρά τις δυσκολίες που ταλανίζουν τα σωματεία και τους συλλόγους η εταιρία μας Admiral Sport Shop Γρεβενών ήταν αρωγός και σύμμαχος στην υλοποίηση των στόχων που έθετε η κάθε Διοίκηση. 
Το τρίπτυχο της εταιρίας μας Σεβασμός-Ποιότητα-Προσιτές Τιμές, μας κατέταξαν στην πρώτη θέση προμήθειας αθλητικού υλικού στο Νομό Γρεβενών.
Αρχικά να ευχαριστήσουμε την Admiral Sports Greece για την συνέπεια και τον επαγγελματισμό που έδειξε σε κάθε απαίτηση των πελατών μας.
Τον πρόεδρο Κο Δημοσθένη Κουπτσίδη, τα μέλη του ΔΣ, τον τεχνικό Διευθυντή Κο Μήτσιου Νικόλαο και τους προπονητές της Ε.Π.Σ. Γρεβενών.
Τον πρόεδρο Κο Πενλίδη Αναστάσιο, τα μέλη του ΔΣ και τους προπονητές του Φ.Ο. ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ.
Για μας ήταν μεγάλη η πρόκληση αλλά και η ευθύνη που συνεργαστήκαμε με τις δυο ιστορικότερες ακαδημίες του Νομού μας που απαριθμούν μαζί 400 λιλιπούτειους αθλητές.
Ομάδες Α&Β τοπικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ,Αθλητικούς ,Πολιτιστικούς συλλόγους και σχολεία.
Τέλος το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους πελάτες της εταιρίας μας που καθημερινά με την παρουσία και την εμπιστοσύνη τους μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε .
Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου