ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Ένα ελληνικό νησί στα έξι καλύτερα μέρη παγκοσμίως για φέτος


«Για πολλούς ανθρώπους, το
να ταξιδεύεις δεν σημαίνει απλά να επισκέπτεσαι νέα μέρη αλλά να βιώνεις και μια νέα εμπειρία. Ωστόσο, οι περισσότεροι ταξιδιώτες επιστρέφουν με τα ίδια σουβενίρ και τις ίδιες φωτογραφίες. Πώς μπορείς να βρεις κάτι πραγματικά συναρπαστικό;».
Με αυτά τα λόγια ανοίγει πρόσφατο άρθρο του Forbes που προτείνει τα έξι καλύτερα μέρη για να ταξιδέψει κανείς το φετινό καλοκαίρι. Στη σύντομη λίστα του υπάρχει και ένα νησί των Κυκλάδων, το οποίο μάγεψε τους δύο «γκουρού των ταξιδιών» Nancy Novogrod και Joan Roca.
Στη λίστα του Forbes συναντάμε αρχικά το Μπαλί, το πολυαγαπημένο νησί της Ινδονησίας που, σύμφωνα με τους συντάκτες, επανεφευρίσκει τον εαυτό του για να υποδεχτεί μια νέα γενιά ταξιδιωτών. Έκπληξη της λίστας αποτελεί το Ντέβον της Αγγλίας, το οποίο προτείνεται ως ένας ελκυστικός προορισμός με νέα, μικρά ξενοδοχεία.
Ακολουθούν τα νησιά San Juan στις ΗΠΑ, το St. Barts, η Βενετία αλλά κι ένα πανέμορφο νησί των Κυκλάδων, όπου, σύμφωνα με το Forbes, ο ταξιδιώτης μπορεί να δει κάτι το πραγματικά ξεχωριστό.
Η Μήλος, λοιπόν, είναι το νησί που μάγεψε τους συντάκτες του διάσημου περιοδικού. Συγκεκριμένα, το Forbes γράφει για τη Μήλο: «Ένα λιγότερο γνωστό κυκλαδίτικο νησί, η Μήλος προσφέρει την πολυτέλεια της απομόνωσης και μια αυθεντική απόδραση».
«Υπάρχουν εκπληκτικά μέρη για να μείνετε όπως το Voronoi’s Corrals, μια γκλάμουρ οικία σε έναν πέτρινο βράχο με δικό της ελαιώνα, ή το Skinopi Lodge, όπου τρεις κομψά απλές και απομονωμένες πέτρινες βίλες διαμορφωμένες σαν τις παραδοσιακές κατοικίες των ψαράδων του νησιού, ατενίζουν τη θάλασσα από μία έκταση εννιά στρεμμάτων».
Οι συντάκτες του άρθρου προτρέπουν τους αναγνώστες να επισκεφθούν τώρα κιόλας το νησί γιατί «ακούγεται όλο και περισσότερο από όσους γνωρίζουν...».




greekguide.com
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου