ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Ο Αγγελόπουλος πήγε δώρο στη Μελέτη τα περίφημα… πιτάκια του Ντάνου



Με ένα ασυνήθιστο δώρο πήγε καλεσμένος στην
εκπομπή «Survivor Πανόραμα» ο μεγάλος νικητής του τηλεπαιχνιδιού, Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο Σκιαθίτης παίκτης πήγε στο πλατό με ένα κουτάκι από τα γνωστά «πιτάκια Ντάνου», τα οποία έστειλαν ο θείος του, Γιάννης, ο οποίος τα φτιάχνει κιόλας, όπως και από τη μητέρα του, Ουρανία. Η Ελεωνόρα Μελέτη δεν αντιστάθηκε και δοκίμασε την ώρα που η εκπομπή βρισκόταν κανονικά στον αέρα.

Ο θριαμβευτής του Survivor τόνισε επίσης ότι ακόμη προσπαθεί να συνειδητοποιήσει πως είναι έξω από το νησί, στο οποίο πέρασε τους τελευταίους σχεδόν πέντε μήνες. Αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ακόμη προσπαθεί να ηρεμήσει από τις τελευταίες ώρες έντασης, καθώς «για να ηρεμήσει κάποιος πρέπει να κοιμηθεί», όπως και ότι σήμερα το πρωί κατάφερε να φάει.

Εκμυστηρεύτηκε ότι ουσιαστικά συνειδητοποίησε ότι είναι ο θριαμβευτής του τηλεπαιχνιδιού όταν άνοιξε τα μάτια του σήμερα το πρωί και συνειδητοποίησε ότι είχε εκεί το έπαθλο που του δόθηκε, ενώ στάθηκε και στην τρομερή αγάπη του κόσμου, που σιγά-σιγά αρχίζει να τη συνειδητοποιεί, κάτι το οποίο για εκείνον είναι πιο σημαντικό για τη νίκη του.

Η Ελεωνόρα Μελέτη του είπε ότι θα φτιάξει λογαριασμό στο Instagram για να δέχεται την αγάπη του κόσμου, απάντησε: «Τι θα με μάθεις να κάνω;».

Δείτε τη σκηνή:







newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου