ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Οι Γρεβενιώτες του Οργανωτικού της ΝΔ (εικόνα)

Σε γνωστή ταβέρνα των Γρεβενών βρέθηκαν και τα είπανε οι Γρεβενιώτες της Γραμματείας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας μαζί με τον Πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. ΝΔ Γρεβενών κ. Λεωνίδα Τεντόγλου.
  Οι Γρεβενιώτες του Οργανωτικού της ΝΔ, έχοντας πλήρη επίγνωση των προβλημάτων, συζήτησαν οργανωτικά ζητήματα της περιοχής και δήλωσαν ενεργοί και ενωμένοι δίπλα στην αξιόλογη προσπάθεια του Προέδρου της ΝΟΔΕ. 




Στη photo από αριστερά προς τα δεξιά:ο  Τομεάρχης Οργανωτικού στο Νομό Κοζάνης, κ. Στέργιος Κρικέλης (μέλος ΔΣ του Επιμελητηρίου Γρεβενών),ο Αν. Γραμματέας Οργανωτικού Αξιολόγησης&Επιμόρφωσης στελεχών σε πανελλαδικό επίπεδο κ. Χρ. Βλαχοκώστας (τ. Αντιπρόεδρος στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος), ο Πρόεδρος ΝΟΔΕ Γρεβενών κ. Λεωνίδας Τεντόγλου, ο Υπεύθυνος Οργάνωσης ΝΟΔΕ Γρεβενών κ. Μαχαιράς Βασίλειος(Διευθυντής του Φορέα στα πλαίσια του ΟΣΔΕ αγροτών – ΑΦΟΙ ΜΑΧΑΙΡΑ ΟΕ) και ο Τομεάρχης Οργανωτικού στο Νομό Ιωαννίνων κ. Καραγιάννης Δημήτριος(αιρετός Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Γρεβενών).



Στο τραπέζι επίσης παραβρέθηκαν ο Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας για την Περιφερειακή Οργάνωση ΝΔ Δυτικής Μακεδονίας Δημοτικός Σύμβουλος Γρεβενών κ. Χρήστος Βάϊος,και ο Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας ΝΟΔΕ Γρεβενών κ. Μέντζιος Κωνσταντίνος.Η συζήτηση ήτανπολύωρη, το κλίμα καλό και η αισιοδοξία για την πολιτική (και εκλογική) πορεία της ΝΔ διάχυτη. Επίσης όλοι δεσμεύτηκαν να βοηθήσουν θετικά τον τόπο μας τόσο σε κεντρικό, όσο και σε περιφερειακό επίπεδο.

2 σχόλια:

  1. ειναι συγουρα γρεβενιωτες...καποιο λαθος εγινε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...άρχισαν και ξερογλύφονται ορισμένοι! Που πάμε με δαυτους ρεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή