Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017

Τέσσερις πασίγνωστες ηθοποιοί πιάστηκαν να κάνουν sεχ ακόμα και σε πάρκο!


Τέσσερις πασίγνωστες νεαρές ηθοποιοί, βραβευμένες με την καρφίτσα της Μελίνας Μερκούρη, πιάστηκαν... επ' αυτοφώρω να

κάνουν σεξ και σε δημόσιους χώρους: Η Ιωάννα Παππά πίσω από τους θάμνους ενός πάρκου, καθώς κατάφερε να σαγηνεύσει έναν νεαρό άντρα που έκανε -όπως κι εκείνη- τζόκινγκ, και η Λένα Παπαληγούρα στο γραφείο της με έναν συνάδελφο, αφού του έχει στείλει «πονηρό» e-mail.

Ενα κορνάρισμα και ένα κλείσιμο του ματιού ήταν αρκετά για τη Γιούλικα Σκαφιδά, η οποία απόλαυσε τον έρωτα μέσα στο αυτοκίνητό της, ενώ η Λένα Δροσάκη κατέληξε με γοητευτικό άνδρα στις τουαλέτες ενός κλαμπ.

Τα τέσσερα σπουδαία κορίτσια του θεάτρου, που έχουν βραβευτεί στο παρελθόν για τη συμμετοχή τους σε θεατρικές παραστάσεις -σε συνεργασία με το Ιδρυμα «Μελίνα Μερκούρη» και το Κέντρο Ζωής-, προσφέρθηκαν να δείξουν πως ναι μεν είναι ανεξάρτητες γυναίκες, που μπορούν να κάνουν ό,τι επιθυμούν στην προσωπική τους ζωή, φροντίζουν όμως την προφύλαξή τους από τον HIV. Μέσα από ένα πολύ έξυπνο βίντεο, τη μουσική του οποίου έγραψε ο ταλαντούχος Larry Gus, η Ιωάννα, η Λένα, η Γιούλικα και η Λένα προτρέπουν τα κορίτσια να ζητούν από τον εραστή τους -περιστασιακό ή μόνιμο- να χρησιμοποιεί προφυλακτικό και να φροντίζουν οι ίδιες να υπάρχει πάντα κάποιο διαθέσιμο, στην περίπτωση που εκείνοι το ξεχνούν.

Συμμετοχή
Στο ταινιάκι της καμπάνιας, με τίτλο «Κάνε το πρώτο βήμα και στην προφύλαξή σου», συμμετέχουν και οι ηθοποιοί Αυγουστίνος Κούμουλος (τον είδαμε στη σειρά του ΑΝΤ1 «Στο καλό, γλυκιά μου συμπεθέρα»), Ντίνος Γκελαμέρης, Αγγελος Ντάλλας, Νίκος Μαυράκης και Ηλίας Αδάμ.Να αναφέρουμε ότι περισσότεροι από τους μισούς ανθρώπους που ζουν με τον ιό HIV παγκοσμίως είναι γυναίκες, ενώ στην Ευρώπη μία στις τρεις διαγνώσεις αφορά γυναίκες. Στην Ελλάδα το 66,5% των γυναικών που έχει διαγνωστεί με τον HIV έως σήμερα κόλλησε τον ιό μέσω ετεροφυλοφιλικής σεξουαλικής επαφής.Ελισσάβετ Κυρίτση -espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου