Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2017

Καταρρίπτεται – Προφητεία Αγίου Παϊσίου για τον Τσίπρα

Πανικός στο διαδίκτυο με δημοσιεύματα που μιλάνε για προφητεία του Αγίου Παϊσίου για την εκλογή του Τσίπρα, αλλά πως ξεκίνησε αυτή η ιστορία; 18403

Θα πρέπει να ξεκαθαρίσω πως το blogg δεν ασχολείται με πολιτικά ή κομματικά θέματα και αυτό είναι απαράβατος κανόνας. Έτσι, το συγκεκριμένο θέμα με την «προφητεία» του Αγίου Παϊσίου για τον πρωθυπουργό Τσίπρα, θα το αναλύσουμε μόνο από την πλευρά της διάδοσης ανυπόστατων δημοσιευμάτων, θα δούμε πως ξεκίνησε και τι πραγματικά υπάρχει καταγεγραμμένο. Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός και να μην ξεφύγει η συζήτηση στα σχόλια.

Πιστεύω πως όλοι γνωρίζουν το θέμα της «προφητείας» για τον Τσίπρα, αλλά ας δούμε δύο τυχαία δημοσιεύματα, σαν παράδειγμα.

Tι είχε πει ο Άγιος Παΐσιος για τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα και βγήκε αληθινό;

Η προφητεία του Άγιου Παΐσιου λέει, “οι Φραγκολεβαντίνοι θα φοβηθούνε και θα ταραχθούν από την «κοφτερή ανατολή» που θα ανατείλει στην πατρίδα μας.”

Η κοφτερή ανατολή στα αγγλικά λέγεται «sharp east» δηλαδή «Σαρπιστ», που αν το διαβάσεις ανάποδα είναι “Τσίπρας”

ΣΑΡΠΙΣΤ προφητευμένο!

Το συναίσθημα που ένιωσα ήταν πολύ περίεργο. Από την μία τσαντίστηκα – στενοχωρήθηκα που δεν το είχα διαβάσει ή δεν το θυμόμουν και από την άλλη ένιωσα μια ικανοποίηση γιατί ως γνωστόν εμάς τους «Συνωμοσιολόγους» μας έχουν για τρελούς, οπότε χαιρόμαστε όταν κάτι από αυτά που λέμε επιβεβαιώνεται, παρότι και πάλι τρελούς μας θεωρείτε.Έψαξα λοιπόν μήπως η προφητεία που κυκλοφόρησε του Αγιου Παίσιου ήταν ψεύτικη.

Και όμως δεν είναι.

Η προφητεία λέει, «οι Φραγκολεβαντίνοι θα φοβηθούνε και θα ταραχθούν από την «κοφτερή ανατολή» που θα ανατείλει στην πατρίδα μας.»

Η κοφτερή ανατολή στα αγγλικά λέγεται «sharp east» δηλαδή «Σαρπιστ», που αν το διαβάσεις ανάποδα είναι «Τσίπρας»

Πέραν της προφητείας όμως επιβεβαιώνει και τις δικές μας θεωρίες που λένε ότι η εκλογή Τσίπρα δεν είναι τυχαία και κρύβει σκοπιμότητες της ΝΤΠ.

Μάλιστα προσωπική εκτίμηση είναι ότι το deal που έκανε ο Αλέξης το καλοκαίρι απέναντι του Αντώνη, ήταν τόσο καλό που ο 2ος του κρατάει πολλάααα μούτρα.!!!
katohika.gr

Όπως έγραψα παραπάνω πολλοί χρήστες κατάλαβαν ότι τα δημοσιεύματα, είναι αναληθή και ποτέ ο Άγιος Παΐσιος δεν ξεστόμισε αυτή την «προφητεία» και πουθενά δεν είναι καταγεγραμμένη.

Αν ψάξεις λίγο στο διαδίκτυο θα βρεις ότι η «προφητεία» είναι ένα αστείο – σάτιρα του Τζίμη Πανούση σε συνέντευξη. monopoli.gr Δείτε και το βίντεο της συνέντευξης, ΕΔΩ στο δεύτερο λεπτό.


monopoli.grΑλλά η φάρσα της «προφητείας» δεν πρέπει να ξεκίνησε από τον Τζίμη Πανούση. Τα παλιότερα δημοσιεύματα που υπάρχουν στο διαδίκτυο (Φεβρουάριος 2013) έχουν αρχική πηγή το sarotiko.blogspot.gr που έχει διαγραφεί και τώρα μας γράφει στα ταϊλανδέζικα για κινητά και υπολογιστές. Αυτό μπορεί να συμβεί, γιατί αν διαγραφεί ένα blogg μετά από λίγο είναι πάλι ελεύθερο να το πάρει κάποιος άλλος, που ίσος θα θέλει να εκμεταλλευτεί την κατάταξη που έχει το blogg στη google.


aetos-grevena.blogspot.gr

ellinikahoaxes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου