ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

Ζαφείρης Οικονόμου: Από τις τσόντες στο «Survivor»



O ερωτικός παρτενέρ της Μαριάννας Ντούβλη, γνωστός και ως «Ντούρος», θέλει να κάνει άνω κάτω την TV



H νέα ζωή του πρώην πορνοστάρ Ζαφείρη Οικονόμου στην Τήλο και η Iταλίδα καλλονή που τον ξεμυάλισε
Ο πιο... ντούρος πορνοστάρ της Sirina ντύνεται γαμπρός! Oχι για τις ανάγκες ακόμη ενός καυτού sex tape, αλλά στην πραγματική του ζωή, αφού ο Ζαφείρης Οικονόμου -γνωστός και ως «Ντούρος»- βρήκε στο πρόσωπο μιας Ιταλίδας τη γυναίκα της ζωής του! 



Τέσσερα χρόνια μετά την απόφασή του να αποσυρθεί από τα κινηματογραφικά στούντιο του Δημήτρη Σειρηνάκη, ο πρωταγωνιστής του πάθους μιλάει στην «Espresso» για τη νέα ζωή του, τον γάμο, τις τουριστικές επιχειρήσεις και το γυμναστήριο στην Τήλο, καθώς και για τα όνειρά του.
«Είμαι πολύ ερωτευμένος και αποφασισμένος να το πάρω το κορίτσι (γέλια). Είναι πρώτη φορά που είμαι τόσο ήρεμος και ευτυχισμένος. Ζούμε κάτω από την ίδια στέγη τον τελευταίο χρόνο και περνάμε υπέροχα, κάνοντας όνειρα για τη μελλοντική κοινή μας ζωή, που περιλαμβάνει και πολλά παιδάκια. Ξέρει ποιος είμαι, πού εργαζόμουν και τα έχει αποδεχτεί όλα. Νιώθω πολύ τυχερός και έτοιμος να παντρευτώ» εξομολογείται ο πιο διάσημος Ελληνας πρωταγωνιστής πορνό, που μας αποκάλυψε ότι πρόσφατα είχε ραντεβού με τον ΑΝΤ1 για μια πιθανή συμμετοχή του στο reality «Nomads». Νιώθει, όπως λέει, πολύ έτοιμος να ενταχθεί σε μια ομάδα επιβίωσης λόγω της άψογης φυσικής κατάστασής του. Μάλιστα, επειδή το θέλει πολύ, συμπλήρωσε αίτηση και για το νέο «Survivor»! 
Ο Ζαφείρης εγκατέλειψε τα φώτα του θεάματος στο απόγειο της καριέρας του, αφού κατέκτησε φήμη και χρήμα, για να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του! «Πέρασα οκτώ εξαιρετικά χρόνια συνεργασίας με τον Δημήτρη Σειρηνάκη, άψογα σε όλα τα επίπεδα και πλέον έχουμε μια δυνατή φιλία, αλλά αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προορισμό και τρόπο ζωής. Εχω ενοικιαζόμενα δωμάτια, τα Zafeiris Rooms, στην Τήλο και ένα μίνι μάρκετ όπου καθημερινά οι πελάτες που ψωνίζουν τα απαραίτητα για τις διακοπές τους μου ζητάνε συμβουλές περί sex και βγάζουμε και selfies» λέει ο πρώην πορνοστάρ και δεινός ψαράς. Παράλληλα έχει στήσει ένα street work-out γυμναστήριο στην παραλία Λιβάδια, όπου προπονεί τη νεολαία του νησιού αλλά και ντόπιους, γυναίκες και άνδρες, μεγαλύτερων ηλικιών. «Ο κόσμος της Τήλου με αγαπάει πολύ και με στηρίζει. Με ξέρουν από μικρό παιδί, αφού εδώ μεγάλωσα, εδώ πήγα σχολείο. Κάθε φθινόπωρο που φεύγω για την Αθήνα, όπου ζω τους χειμερινούς μήνες, το μυαλό μου είναι εδώ, σ’ αυτόν τον παράδεισο» αποκαλύπτει ο Ζαφείρης Οικονόμου. Oι followers του στο διαδίκτυο είναι χιλιάδες και απολαμβάνουν τα βίντεο που ανεβάζει από τις υπαίθριες σκληρές προπονήσεις αθλητών του στο TRX, στο crossfit, στο kick boxing και στη καλλισθενική γυμναστική που επίσης εφαρμόζει στο No Limit Academy στο Περιστέρι.
Οι 40 ταινίες του «Mr sex machine» και οι καυτές σκηνές που συζητήθηκαν



Με 40 ταινίες πορνό στο ενεργητικό του, ο Ζαφείρης Οικονόμου με τις αυθόρμητες επικές ατάκες, όπως το «Εγώ, κυρά Μαριάννα μου, γυμναστής είμαι», κατέκτησε δικαίως τον τίτλο του πιο επιτυχημένου πρωταγωνιστή στη βιομηχανία του sex. Μπρουτάλ και με την τεστοστερόνη του να ξεχειλίζει, ο «Ντούρος» υπήρξε παρτενέρ της Τζούλιας Αλεξανδράτου αλλά και της Μαριάννας Ντούβλη που εκτίναξαν τη Sirina στα ύψη. «Βασικός κανόνας για ένα επιτυχημένο σεξ είναι ο ψυχολογικός τομέας και κυρίως το καθαρό μυαλό. Σε αυτό βοηθάει ο αθλητισμός και ο καθαρός οργανισμός. Με τη Μαριάννα Ντούβλη ήμουν πολύ χαλαρός στα γυρίσματα γιατί και εκείνη ήταν ήρεμη. Τα πήγαμε πολύ καλά και κρατήσαμε μια φιλική σχέση» αναφέρει ο Ζαφείρης για τις σκηνές που συζητήθηκαν, προσθέτοντας: «Και η Τζούλια και η Μαριάννα δεν ήταν επαγγελματίες, ήταν δύο TV περσόνες, και ευτυχώς η πείρα μου, η διάθεση και το χιούμορ βοήθησαν να βγουν οι σκηνές». Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι θα επέστρεφε στα πλατό μόνο για ένα επετειακό σίκουελ και αντί αδράς αμοιβής. «Τώρα έχω σοβαρευτεί» δηλώνει ο «Mr sex machine», που αντάλλαξε τη δόξα με τη ζωή στη φύση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου