ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Ετοιμο το νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ -«Κρυμμένο», περιμένει την έγκριση της βασίλισσας



Λίγες μόνο ημέρες έμειναν από τον γάμο της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, που αποτελεί κορυφαίο γεγονός για τη Βρετανία.

Τα βλέμματα στρέφονται, ξανά, στη βασιλική οικογένεια και όλοι αναμένουν τη στιγμή που η ηθοποιός θα περπατήσει με το νυφικό της στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου μπροστά στους 600 καλεσμένους και περίπου ένα δισεκατομμύριο τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο.

Οπως αποκάλυψε η Daily Mail, το πρώτο από τα δύο νυφικά, που θα φορέσει η μέλλουσα δούκισσα, θα είναι δημιουργία του βρετανικού οίκου Ralph & Russo.

Το νυφικό είναι χειροποίητο και βαριά διακοσμημένο και κοστίζει 113.000 ευρώ, ποσό που θα πληρώσει η βασιλική οικογένεια.

«Ακούγεται πολύ μεγάλο το ποσό, αλλά είναι ο γάμος της χρονιάς και εκατοντάδες εργατοώρες έχουν δαπανηθεί για την κατασκευή του, είναι σχεδόν όλο χειροποίητο» ανέφεραν βασιλικές πηγές αλλά και γνώστες της βιομηχανίας της μόδας στον Τύπο.



Ο συγγραφέας και royal expert, Ομιντ Σκόμπι, αποκάλυψε μέσω Twitter πως το νυφικό βρίσκεται ήδη στο κάστρο του Γουίνσδορ και η βασίλισσα Ελισάβετ αναμένεται να το δει τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με τη βασιλική παράδοση, η βασίλισσα δίνει την τελική έγκριση για το εάν είναι κατάλληλο για τον γάμο.

«Πηγές επιβεβαιώνουν πως το νυφικό το νυφικό της Μέγκαν έχει τελειώσει και θα είναι κρυμμένο στο κάστρο του Γουίνσδορ μέχρι τη μεγάλη μέρα. Μόνο ένα άτομο μένει να το δει -η βασίλισσα. Η Μέγκαν θα το παρουσιάσει σε ιδιωτική συνάντησή τους αυτή την εβδομάδα (όπως είχε κάνει η Κέιτ πριν παντρευτεί τον Γουίλιαμ)», έγραψε ο Σκόμπι.

Παρότι, ο πρίγκιπας Χάρι βρέθηκε, την περασμένη εβδομάδα, στο ατελιέ του οίκου Ralph & Russo δεν έχει ιδέα για το πώς είναι το νυφικό, διότι θέλει να είναι έκπληξη.

«Είναι τόσο ενθουσιασμένος για το γάμο και έχει υπάρξει ιδιαίτερα παραδοσιακός σχεδόν σε όλα» ανέφερε η πηγή.







loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου