ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Ο γιος του αρχηγού των Oasis το νέο πρόσωπο του οίκου Saint Laurent



Ο νεαρός Λένον Γκάλαχερ, γιος του
αρχηγού των Oasis Λίαμ Γκάλαχερ και της πρώην συζύγου του, ηθοποιού και τραγουδίστριας, Πάτσι Κένσιτ έγινε το νέο πρόσωπο της ανδρικής σειράς ρούχων του οίκου Saint Laurent.

Ο Λένον Γκάλαχερ , ο οποίος «οφείλει» το όνομά του, στον θρυλικό τραγουδιστή των Beatles, Τζον Λένον, μετά την πρώτη του εμφάνιση στην πασαρέλα του Saint Laurent, στο σόου για τη συλλογή Φθινόπωρο/Άνοιξη 2018 στο Παρίσι, «ξαναχτυπά» πιθανότατα επειδή ταιριάζει απόλυτα με τη rock-n- roll αισθητική του brand.

Το βίντεο της διαφημιστικής εκστρατείας είναι ασπρόμαυρο, δείχνει τον Λένον να ποζάρει με ένα λεοπαρδαλέ παλτό υπό τους ήχους των «The Velvet Underground». Το ατμοσφαιρικό, εμπνευσμένο από το rock-n-roll βίντεο γυρίστηκε από τον τακτικό συνεργάτη του Saint Laurent, Ντέβιντ Σιμς.





Τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους ο Λένον Γκάλαχερ εμφανίστηκε στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου. Έκανε προηγουμένως, τον Ιανουάριο του 2017 ντεμπούτο στην πασαρέλα και τότε ο πατέρας του είχε δηλώσει ότι αισθάνθηκε περήφανος. Ο Λένον Γκάλαχερ φιλοξενήθηκε στα πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα εφημερίδων όταν εμφανίστηκε με T-shirt των Blur, της britpop αντίπαλης μπάντας των Oasis. «Εμφανίσιμο παιδί, έχει πάρει από τον πατέρα του» δήλωσε τότε στο NME ως απάντηση ο Λίαμ Γκάλαχερ. «Ο καθένας κάνει λάθη και είμαι σίγουρος ότι αυτό είναι το πρώτο του» υπογράμμισε.




newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου