ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Η δήλωση του Δώρου από το Power of Love για τα ριάλιτι που προκάλεσε αίσθηση





Τον Δώρο Παναγίδη τον
μάθαμε μέσα από το παιχνίδι Power of Love. Ο παίκτης μπορεί να αποχώρησε από το ριάλιτι μαζί με την Αθηνά Χρυσαντίδου, ωστόσο συνεχίζει να απασχολεί είτε μέσω των αναρτήσεών του στα social media είτε μέσω των συνεντεύξεων που δίνει.

Μια συνέντευξη παραχώρησε και σε τηλεοπτική εκπομπή στην Κύπρο. «Ούτε εγώ βλέπω τηλεόραση και είμαι εναντίον αυτού του είδους τα ριάλιτι. Στην αρχή ήμουν πολύ περίεργος γιατί το βλέπει τόσος κόσμος και γιατί ταυτίζεται. Και μπορώ να πω ότι θεωρούσα χαζό τον κόσμο που το έβλεπε.

Αλλά μετά μπήκα στη διαδικασία να σκεφτώ ότι ο κόσμος έχει ανάγκη από αυτό το πράγμα. Να ταυτίζεται και να βλέπει προσωπικότητες και συναισθήματα που γεννιούνται. Ακόμα και την υποκρισία να δει και να κρίνει», δήλωσε, μεταξύ άλλων.

«Άκουσες τι είπες; Είπες ότι θεωρούσες χαζό τον κόσμο που το έβλεπε… Αυτό το βλέπω να γίνεται επικεφαλίδα σε δημοσίευμα», ήταν το σχόλιο της δημοσιογράφου, που πρόσθεσε: «Σου δίνω την ευκαιρία να το διορθώσεις».


«Επειδή και εγώ το κατέκρινα, είχα προβληματισμούς τι βρίσκουν ενδιαφέρον σε αυτό το παιχνίδι. Μετά όμως κατάλαβα τι μπορεί να είναι τόσο ενδιαφέρον», συμπλήρωσε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι.








newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου