ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 7 Ιουλίου 2018

Ποιος φταίει για τη φίμωση των Μ.Μ.Ε σχετικά με τον αγωγό T.A.P. ;


Εδώ ο κόσμος
 καίγεται...









Με τρόμο παρακολουθούμε αυτές τις μέρες τα όσα συνέβησαν με τη σύλληψη των 8 πολιτών από την αστυνομία, επειδή διαμαρτυρήθηκαν για την όδευση του αγωγού TAP μέσα από την αγροτική γη των Τεναγών Φιλίππων. 

Και λέμε "τρόμο" γιατί το θέμα της σύλληψης και το σοκαριστικό video με τον απεργό πείνας και πρόεδρο του αγροτικού συλλόγου Καβάλας Θέμη Καλπακίδη δεν "παίζει" πουθενά στα μεγάλα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης των Αθηνών! Δεν πάει το μυαλό μας τι μπορεί να συμβαίνει παρασκηνιακά!




Για πρώτη φορά στην ιστορία συλλαμβάνονται 4 αιρετοί του Δήμου Καβάλας καθώς και 2 απεργοί πείνας για διαμαρτυρία συμφερόντων ιδιωτικής εταιρίας!


Για πρώτη φορά στην ιστορία συγκεντρώνεται πλήθος διαμαρτυρόμενων πολιτών έξω από την αστυνομία Καβάλας, κλείνοντας τον κεντρικότερο δρόμο της πόλης με τρακτέρ και καπνογόνα!



Για πρώτη φορά στην ιστορία παρκάρουν τρακτέρ έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Καβάλας, ως ένδειξη συμπαράστασης και διαμαρτυρίας!


Για πρώτη φορά στην ιστορία συγκεντρώνεται τόσο πολύς κόσμος στο Δικαστικό Μέγαρο Καβάλας, ως συμπαράσταση σε -άνευ λόγου- συλληφθέντες πολίτες! 


Για πρώτη φορά στην ιστορία παρατηρείται τέτοιο "θάψιμο" όλων ανεξαιρέτως των παραπάνω!



ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΟΔΑ...

Μία εβδομάδα, λίγα χιλιόμετρα παρακεί, στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων λαμβάνει χώρα το εξής: "Θεατής έφτυσε μαέστρο φιλαρμονικής επειδή έπαιζε Μπάχ και όχι το Μακεδονία Ξακουστή"!

Το ασφαλώς κατακριτέο περιστατικό γίνεται αμέσως θέμα σε κάθε κανάλι / site / ραδιοφωνικό σταθμό των Αθηνών! Και μάλιστα με ζωντανές συνδέσεις και συνεντεύξεις των εμπλεκομένων!




Τα συμπεράσματα αποκλειστικά δικά σας...!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου