ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Το καγκουρό που μπέρδεψε την Αυστραλία με την… Αυστρία



Οι Αυστριακοί συχνά διαμαρτύρονται όταν
κάποιος μπερδεύει τη χώρα τους με την Αυστραλία, η οποία βρίσκεται 14.000 χιλιόμετρα μακριά, και η θέα ενός καγκουρό μπορεί να προκαλέσει περαιτέρω παρανοήσεις.

Το συγκεκριμένο μαρσιποφόρο ζώο, που απαντάται στην Αυστραλία, εντοπίστηκε από κατοίκους στο δάσος και σε λιβάδια κοντά στη μικρή πόλη Kirchschlag στη βόρεια Αυστρία.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι έχει πολλές μαρτυρίες για την εμφάνιση του καγκουρό. «Ακούγεται απίστευτο, αλλά είναι αλήθεια» τόνισε ένας τοπικός αξιωματικός, ο οποίος θέλησε να παραμείνει ανώνυμος, σύμφωνα με το BBC.


«Μιλήσαμε με όλους τους ζωολογικούς κήπους και τους εκτροφείς καγκουρό στην περιοχή, αλλά κανείς δεν μας δήλωσε την εξαφάνιση του ζώου. Ελπίζουμε ότι θα εμφανιστεί ο ιδιοκτήτης του», πρόσθεσε.


Τα τοπικά Μέσα ανέφεραν ότι οι Αρχές διαχειρίζονται την κατάσταση σαν να πρόκειται για ένα «σκυλί που έχει φύγει από το σπίτι του». Σημειωτέον ότι για να έχει κάποιος στην κατοχή του ένα καγκουρό ως κατοικίδιο, χρειάζεται ειδική άδεια.

Η Ruth Kastner ανέφερε ότι μαζί με τον σύζυγό της είδαν το ζώο από το αυτοκίνητο: «Σκεφτήκαμε: “Όχι αυτό δεν είναι αλήθεια” και μετά αναπήδησε λίγο στο λιβάδι και απομακρύνθηκε από τον δρόμο προς το δάσος».


Η αστυνομία δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει σε ποιο είδος ανήκε το καγκουρό που εντοπίστηκε, αλλά ένας ζωολόγος στην περιοχή έκανε την εικασία ότι πρόκειται για καγκουρό των δέντρων.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα καγκουρό εντοπίζεται στο βόρειο κομμάτι της Αυστρίας, καθώς το 2015 τοπικά Μέσα ανέφεραν την εμφάνιση ενός μαρσιποφόρου που αποδείχθηκε ότι είχε «δραπετεύσει» από τη γειτονική Γερμανία.






newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου