ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Συνεχίζουν το... δούλεμα οι ΑΝΕΛ



Μετά από το εσωκομματικό μπάχαλο στους κόλπους των ΑΝΕΛ, με βουλευτές του να αδειάζουν τον Πρόεδρο Πάνο για τον
ανένδοτο που έχει κηρύξει κατά του συνεταίρου προς υπεράσπιση των μακεδονικών εδαφών, βρέθηκε στο στόχαστρό του ο Νίκος Κοτζιάς.

Ο Πρόεδρος Πάνος δια του εκπροσώπου του, αυτή τη φορά, εξαπέλυσε μύδρους κατά του υπουργού Εξωτερικών κατηγορώντας τον ότι με τις δηλώσεις του για υπερψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών από το Ποτάμι και άλλους κεντροαριστερούς μηδίσαντες δημιουργεί προβλήματα στην κυβερνητική συνεργασία.

Του συνέστησε μάλιστα να είναι προσεκτικός στις αναφορές του καθώς βρίσκεται στην καρέκλα του Εξωτερικών κι όχι του σπιτιού του χάρη στους ΑΝΕΛ.





Οι ριπές κατά του Κοτζιά ολοκληρωθήκαν με επανάληψη των άσφαιρων απειλών περί πτώσης της κυβέρνησης όταν θα πάει η συμφωνία στη Βουλή.

Μέχρι τότε όμως ο ακομβίωτος θα κυκλοφορεί με την στολή του μακεδονομάχου αντί του ΟΥΚά μπας και πείσει κανέναν ψεκασμένο να τον ξαναψηφίσει, στηρίζοντας την… λαοπρόβλητη κυβέρνηση.

Μάλλον ο Καμμένος έχει πανικοβληθεί από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που τον δείχνουν να φλερτάρει με ποσοστά ανάλογα με του κόμματος των πειρατών.

Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς η συνεχιζόμενη γελοιότητα.

Οι αυταπάτες του πλέον ξεπερνούν κι αυτές του συνεταίρου.

Πρέπει να θεωρεί τον κόσμο εντελώς κουτό αν νομίζει ότι δεν έχει αντιληφθεί ότι οι πατριωτικές κορώνες περί διαφωνίας με την επαίσχυντη συμφωνία δεν είναι τίποτε άλλο από πομφόλυγες.

Διότι αν ήταν αληθινές δεν θα έμενε στα λόγια αλλά θα προχωρούσε στην πράξη. Θα έριχνε δηλαδή την κυβέρνηση χθες και δεν θα συναντιόταν με τον συνεταίρο για να τον καθησυχάσει ότι δεν θα τον ρίξει, βάζοντας πλάτη επί της ουσίας στο ξεπούλημα της Μακεδονίας.

Εκτός κι αν όντως έχει σκιαχτεί από το ενδεχόμενο να μείνει εκτός Βουλής και προτιμάει να θυσιάσει την καρέκλα του υπουργείου μπας και γλυτώσει αυτή του βουλευτή, με την επίθεση στον Κοτζιά να προμηνύει την αποχώρησή του από την κυβέρνηση.

Τι να πούμε; Άβυσσος η ψυχή του ακομβίωτου...

Σε κάθε περίπτωση επαναλαμβάνουμε: Πράξεις στρατάρχα μου, χορτάσαμε με τα λόγια!

Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου