ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Οίκος Burberry θα σταματήσει να καίει τα απούλητα προϊόντα του




Έντονες επικρίσεις είχε
δεχτεί ο βρετανικός οίκος, όταν μέσα στο καλοκαίρι παραδέχτηκε ότι προχώρησε στην καύση προϊόντων της - ρούχα, αξεσουάρ και αρώματα - αξίας άνω των 90 εκατ. λιρών τα τελευταία πέντε χρόνια, ώστε να αποτραπεί η κλοπή ή η φθηνότερη πώλησή τους. Έτσι, προφανώς μετά το σάλο που προκλήθηκε, η Burberry ανακοίνωσε πως θα σταματήσει την καύση των προϊόντων που δεν έχουν πωληθεί, καθώς και τη χρήση αληθινής γούνας στις συλλογές της, σε μια προσπάθεια να βελτιώσει ο Οίκος την εικόνα του.


Η εταιρεία, η οποία πρόκειται να παρουσιάσει την πρώτη της συλλογή υπό τον νέο σχεδιαστή Ρικάρντο Τίσι, ανακοίνωσε ότι η ανάγκη να είναι περισσότερο κοινωνικά και περιβαλλοντικά υπεύθυνη είναι το κλειδί της μακροχρόνιας επιτυχίας της.


«Η σύγχρονη πολυτέλεια σημαίνει κοινωνική και περιβαλλοντική υπευθυνότητα», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του οίκου Marco Gobbetti. «Αυτή η πεποίθηση είναι βασική για εμάς στον οίκος μόδας της Burberry και αποτελεί το κλειδί της μακροχρόνιας επιτυχία μας», πρόσθεσε.

«Είμαστε αποφασισμένοι να εφαρμόσουμε την ίδια δημιουργικότητα σε όλα τα τμήματα της Burberry, όπως κάνουμε ήδη στα προϊόντα μας», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Gobbetti.



Να σημειωθεί ότι ο Marco Gobbetti προωθεί την επανατοποθέτηση του οίκου της Burberry στην αγορά ως μια πιο εξεζητημένη με προϊόντα ανώτερων προδιαγραφών. Σε αυτό το πλαίσιο εναποθέτει τις ελπίδες του στην Tisci, πρώην σχεδιάστρια του οίκου Givenchy που έχει σχεδιάσει κοστούμια για την Beyonce και τη Madonna, για την συνεισφορά της στη «μεταμόρφωση» του βρετανικού οίκου μόδας.




newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου