ΑΕΤΟΣ Grevena Γρεβενά : Μασκοφόροι απήγαγαν τον νεώτερο δισεκατομμυριούχο της Αφρικής

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ

To Φροντιστήριο των Επιτυχιών στα Γρεβενά

Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018

Μασκοφόροι απήγαγαν τον νεώτερο δισεκατομμυριούχο της ΑφρικήςΜεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό και την απελευθέρωση του 43χρονου Αφρικανού δισεκατομμυριούχου,
Mohammed Dewji έχουν ξεκινήσει οι αρχές της Τανζανίας, σε συνεργασία με διεθνείς οργανώσεις και μυστικές υπηρεσίες.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, ο 43χρονος επιχειρηματίας, που έγινε γνωστός ως ο νεώτερος δισεκατομμυριούχος στην Αφρική, εγκλωβίστηκε από ομάδα ένοπλων μασκοφόρων στην πρωτεύουσα της Τανζανίας, Dar es Salaam, οι οποίοι τον απήγαγαν και τον μετέφεραν σε άγνωστο σημείο.

Ο Mohammed Dewji απήχθη έξω από το γυμναστήριο μεγάλου ξενοδοχείου, όπου ο 43χρονος Αφρικανός επιχειρηματίας είχε μεταβεί με βάση την καθημερινή του ρουτίνα.

Η αστυνομία, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων, προχώρησε στην προσαγωγή τριών ατόμων, οι δύο εκ των οποίων φέρονται να έχουν άλλη υπηκοότητα, τα οποία, σύμφωνα με πηγές, εμπλέκονται στην υπόθεση απαγωγής του 43χρονου δισεκατομμυριούχου.

Το κίνητρο της απαγωγής δεν έχει διευκρινιστεί, καθώς αναμένεται η πρώτη επικοινωνία των απαγωγέων με τις αρχές της Τανζανίας.

Ο Mohammed Dewji συμπεριλήφθηκε στη λίστα του Forbes με τους δισεκατομμυριούχους, καθώς η αξία της περιουσίας του εκτιμάται στο 1,5 δισ. δολάρια. Είναι, μάλιστα, ο μοναδικός δισεκατομμυριούχος στην Τανζανία.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου